Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Trainersmutaties VV Eijsden

VV Eijsden, hoofdtrainer Ronald Linkens, assistent-trainer Patrick Vroemen en keeperstrainer Pascal Thewissen hebben in goed overleg besloten om aan het einde van dit seizoen hun samenwerking te beëindigen. Na 5 mooie jaren, waarin de club en technische staf veel tijd en moeite hebben gestoken in de transformatie naar een 1e elftal met nagenoeg alleen spelers uit de eigen jeugd, komt er dus een einde aan de prettige samenwerking.

Uiteraard blijven ze zich inzetten om de tweede seizoenshelft samen met de spelersgroep goed af te sluiten en blijven ze volgend seizoen op een andere manier behouden voor de club. 

Ook Maarten Reintjens, trainer van het 2e elftal, gaat wegens drukke werkzaamheden en de start van een eigen bedrijf VV Eijsden aan het einde van het seizoen verlaten. Maarten zal wel zijn opwachting als voetballer weer gaan maken.

 

Via deze weg wil de club alle trainers hartelijk bedanken voor hun inzet en de plezierige samenwerking de afgelopen jaren en kijken we uit naar een mooie afsluiting van dit seizoen. 

 

 

Nieuwe trainers

 

Vanwege het vrijkomen van meerdere functies binnen de technische staf is VV Eijsden daarom op zoek naar een hoofdtrainer, assistent-trainer en keeperstrainer voor het eerste en tweede elftal. Voor de nieuw te vormen technische staf liggen er genoeg mogelijkheden en kansen om met een jonge spelersgroep aan de slag te gaan. De trainers maken deel uit van het technisch kader, dat samen met de technische commissie zal werken aan de ontwikkeling van de selectie om met mooi en verzorgd voetbal successen te behalen. 

 

VV Eijsden 1 speelt in de 2e klasse G, Zuid II en VV Eijsden 2 speelt momenteel in de reserve 2e klasse.

 

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar de Secretaris van VVE, Postbus 40, 6245 ZG te Eijsden, of per mail naar secretaris@VVEijsden.nl