Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Treurig nieuws voor SV Laar! Tijdelijke vervangende trainer gevonden!

 

Onderstaand nieuws is ontvangen van SV Laar:

‘Onze nieuwe hoofdtrainer voor de selectie 1-2, Leon Wassenberg, is helaas getroffen door een herseninfarct en ligt momenteel in Genk in het ziekenhuis voor verder onderzoek. Leon zal zo spoedig mogelijk naar Lanaken verhuizen om aan zijn revalidatie te gaan werken.

Leon had net de eerste week van de voorbereiding met de spelersgroep erop zitten toen dit gebeurde. De afgelopen week hebben de trainer van Laar 2 (Cor Berkers) en de keeperstrainer (Frank Hendriks) de trainingen voor de hele groep geleid en zijn we direct als club op zoek gegaan naar een mogelijke tijdelijke vervanging.

We zijn hierin gelukkig snel geslaagd en hebben in de persoon van Piet van Heur een tijdelijke vervanger voor Leon Wassenberg gevonden. We zijn verheugd dat Piet deze tijdelijke rol op zich wil nemen en we zijn ervan overtuigd dat Piet dit op een goede manier gaat invullen. Piet zal op donderdag 31 augustus starten en in principe tot en met de winterstop de taken van Leon overnemen, zodat Leon zich volledig kan richten op zijn herstel.

Vanaf deze plaats willen wij Leon en zijn familie een voorspoedig en goed herstel toe wensen. Tevens heten we Piet van Heur van harte welkom als tijdelijke vervanger voor Leon en wensen wij hem veel succes met de selectie.’