Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Tweede editie van 'De TOTO', met Loek Bisschops van Sportclub Susteren

 


Vorige week is de TOTO van start gegaan, toen is die ingevuld door Ritchie Anpong, verdediger van VV Gestel. Hij deed voorspellingen over wedstrijden die dit weekend gespeeld gaan worden. De tweede speler die de TOTO ingevuld heeft is Loek Bisschops van Sportclub Susteren. Wie staat er na dit weekend eerste? Wordt het Ritchie of Loek.  

Bekijk hieronder de voorspellingen van Loek. Wordt er goed voorspeld wie er wint, verliest of dat er gelijkgespeeld wordt, dan krijgt diegene 2 punten.
Is de uitslag goed, dan krijgt diegene 3 punten.   
 

Thuisteam:

Uitploeg:

Winst thuisploeg

Gelijkspel

Winst uitploeg

Uitslag:

1. SC Susteren

ZSV

       x

 

 

   2-0

2. SV Meerssen

VV Schaesberg

       x

 

 

   3-1

3. Someren

De Valk

   

       x

 

   1-1

4. Wittenhorst

Geldrop

 

      

  x    

   0-2

5. RKSV Minor

SV Venray

       x

     

 

  2-1

Wedstrijd 1: De laatste 2 wedstrijden in de competitie hebben we veel vertrouwend getankt. We waren dominant en creëerde veel kansen. Dit gaan wij komende zondag opnieuw laten zien en ik heb er alle vertrouwen in dat de drie punten in Susteren blijven.  

Wedstrijd 2: Meerssen heeft een sterk voetballend team. Ze zetten op de juiste momenten druk en komen er snel uit via hun gevaarlijke flankspelers. Als ze dit kunnen brengen in de wedstrijd tegen Schaesberg denk ik dat Meerssen de wedstrijd wint. 

Wedstrijd 3: Alles staat er kort bij elkaar. Voor deze twee teams geldt hetzelfde als voor ons : er moeten punten gepakt worden om onderin weg te blijven/komen. Ik denk dat dit een felle wedstrijd wordt die geen winnaar oplevert. 

Wedstrijd 4: Geldrop heeft tegen ons laten zien dat ze goed kunnen voetballen. Wittenhorst heeft dit seizoen thuis pas een keer gewonnen. Ik denk dat Geldrop sterker is en wint.  

Wedstrijd 5: Venray heeft al twee wedstrijden niet meer gewonnen terwijl minor tegen de valk weer eens 3 punten wist te pakken. Ik denk dat Minor op het kunstgras in Nuth wint van Venray. 

Volgende week in ‘De TOTO’ Joep van Maasakkers van EHC/Heuts.