Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Tweetal talenten verlengen bij BSV Limburgia/Kamerland

Na de nieuwkomers vanuit de eigen jeugd en een aantal externe versterkingen melden wij vandaag de eerste ‘blijvers’ in de selectie. 

 

Bjorn Broeders (geboren in 1999) gaat komend seizoen ondanks zijn jeugdige leeftijd reeds voor het 5e opeenvolgende seizoen het shirt van ons 1e elftal dragen. In het seizoen ’16-‘ 17 maakte hij in de uitwedstrijd tegen Eijsden (uitslag 1-1) zijn debuut en tevens eerste doelpunt. Vanaf het seizoen ’17-’18  maakt hij vast deel uit van de selectie en speelde tot heden reeds in 78 officiële beker-/competitiewedstrijden. Behalve als speler in ons 1e elftal is hij ook komend seizoen binnen onze jeugdafdeling actief als trainer van de JO17-1. 

 

Oussama Lazam (geboren in 1998) is evenals Bjorn een speler die vanuit onze eigen jeugd, met een tussentijds uitstapje bij Roda JC,  is doorgestroomd naar de selectie. Hij maakte zijn debuut al in het seizoen ’15-’16 in de bekerwedstrijd uit bij NEC’92 en groeide in de jaren erna uit tot vaste speler in onze selectie. In het kampioensjaar afgelopen seizoen onder andere belangrijk met een doelpunt in de thuiswedstrijd tegen De Ster. Komend seizoen zal hij zodoende voor het 6e opeenvolgende seizoen minuten gaan maken in de hoofdmacht van onze vereniging. Bij Oussama loopt komend seizoen de teller vanaf zijn 86e officiële wedstrijd. 

 

Wij wensen beide spelers heel veel succes en spelplezier in het komende seizoen!

Bestuur BSV Limburgia/Kamerland