Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

UPDATE: Nieuwe update voor Apple en Android gebruikers van de In De Wandelgangen App

Vanaf heden is het voor Apple-gebruikers ook mogelijk om de tussenstanden en eindstanden bij uitwedstrijden van uw club door te voeren. Voor Android-gebruikers is dit mogelijk vanaf aanstaande maandag (19-09).

Voor onze contactpersonen:

Mocht u dus aanwezig zijn bij een uitwedstrijd van uw team en ziet u dat een score nog niet door de thuisploeg is doorgevoerd in de app, dan kunt u als uitspelende ploeg ook de score doorvoeren, indien uw een iPhone of iPad ter beschikking heeft. De volgende speelronde kunnen Android gebruikers dit óók doen!

Om de score bij een uitwedstrijd door te kunnen voeren dient u wel eerst de app van de In De Wandelgangen te updaten naar de nieuwste versie. Het is afhankelijk van uw in instellingen of dit automatisch gebeurt of niet. Hoe u een applicatie kunt updaten vindt u in de onderstaande link/uitleg:

App updaten in de App-store (Apple-gebruikers):

1.      U opent de App Store

2.      U klikt rechtsonder in de menubalk op ‘Updates’

3.      U scrolt naar de app van In De Wandelgangen en klikt op ‘Werk bij’

App updaten in de Google Play Store (Android-gebruikers) vanaf 19-09: https://support.google.com/googleplay/answer/113412?hl=nl

Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze naar redactie@indewandelgangen.com mailen.

Met vriendelijke groet,

Team IDW

UPDATE

Tot ons grote genoegen is vanaf NU ook voor Android-gebruikers de update van de In De Wandelgangen app te downloaden. Ook Android-gebruikers kunnen vanaf heden dus scores doorvoeren bij uitwedstrijden van hun club. Dit in tegenstelling tot het bericht van gisteren, waarin werd vermeld dat dat dit pas vanaf maandag 19 september aanstaande mogelijk zou zijn.

De handleiding voor het updaten van een app via android vindt u hier:

https://support.google.com/googleplay/answer/113412?hl=nl

Met vriendelijke groet,

Team IDW