Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Update Selectie S.V. Meerssen 2020-2021

Verleden week werd al bekend gemaakt dat de volgende 7 spelers ook komend seizoen bij SV Meerssen spelen:  

Geoffrey Jacobs (25)
Jeroen Kuijs (23)
Richard Hannon (25)
Jordie van der Schoot (22)
Amir Ayadi (25)
Jork Loozen (22)
Emanuel Balendonck (18)
Jurgen de Beer (20) 

De afgelopen week kwamen daar de volgende spelers bij en krijgt de selectie aardig vorm: 

Michiel Knops (25)
Jasper Kuijs (23)
Mischa Urlings (25)
Julien Rompelberg (25)
Dylan van Dijk (22) (Sporting Heerlen)
Koen Claasens (26) (Minor) 

Daar tegenover staat het vertrek van Danny Goessens die komend seizoen naar RKSV Heer zal vertrekken. 

Michiel Knops (25) is al seizoenenlang onze rots in de verdediging en zal ook komend seizoen veel spitsen het leven zuur maken. Deze oersterke centrale verdediger, die de opleiding bedrijfseconomie volgt, wordt elk seizoen door veel clubs benaderd, maar geen zorgen, onze captain blijft ook komend seizoen lekker bij SV Meerssen. Waarom? Omdat Michiel bij Meerssen de ideale combinatie vindt tussen sfeer, plezier en het sportieve niveau. Als technische staf zijn we dan ook heel erg blij dat Michiel onze mooie club trouw blijft. 

Jasper Kuijs (23), de tweelingbroer van Jeroen, zal ook komend seizoen in het mooie geel-zwart van SV Meerssen spelen. Er zijn veel gelijkenissen tussen de broers. Gelukkig voor Meerssen is er ook een tegenstrijdigheid, Jasper is namelijk linksbenig, waardoor hij als linkervleugelverdediger de aanvallen van de tegenstander onderbreekt. Jasper is, net zoals Jeroen, een moderne back die in balbezit veelvuldig opkomt. Jasper is ondanks zijn relatief jonge leeftijd een ervaren speler op hoofdklasse niveau. We zijn dan ook zeer verheugd dat de Jasper trouw blijft aan SV Meerssen. 

Mischa Urlings (25) is een speler die iedere trainer graag in zijn elftal heeft. Een jongen uit Meerssen die zichzelf wegcijfert voor het team. Mischa die, op enkele seizoenen bij Scharn na, altijd bij Meerssen speelde, staat verdedigend vaak goed, wint zijn duels en pakt veel tweede ballen op. Om te zeggen dat hij de stofzuiger op het middenveld is, daarmee zou je hem te kort doen. Mischa heeft een uitstekende traptechniek, waarmee hij, in balbezit, het spel goed en snel kan verdelen. Voor komend seizoen, zijn we dan ook zeer in onze nopjes met een langer verblijf van Mischa.

Julien Rompelberg (25) is een echte jongen van de club, iemand die op zondag nooit zal verzaken. Julien heeft al diverse posities bekleed binnen het eerste elftal. Met zijn mentaliteit is hij een voorbeeld voor iedereen. Je zou het haast vergeten, maar Julien scoort ook ieder seizoen zijn doelpuntjes. Momenteel speelt hij in het centrum van de verdediging, naast Michiel Knops. Een ijzersterk duo dat elkaar prima aanvoelt en versterkt. Julien heeft even getwijfeld om een stapje terug te doen in verband met zijn eigen bedrijf. Gelukkig heeft hij ons laten weten dat we komend seizoen op hem kunnen rekenen. 

Dylano van Dijk (22) komt over van Sporting Heerlen. Met Dylano haalt SV Meerssen een echte aanvallende versterking binnen. De voormalige Roda JC-speler begon als jeugdspelertje bij EHC Hoensbroek en stapte na 10 jaar Roda JC over naar Sporting Heerlen. Dylano is fysiek sterk, heeft snelheid en is technisch zeer begaafd. Daarbij heeft hij een echte winnaarsmentaliteit. Dat hij als aanvaller over veel kwaliteiten beschikt, bleek verleden seizoen, toen hij met 23 doelpunten en 16 assists een zeer belangrijk aandeel had in het kampioenschap van Sporting Heerlen. We zijn als trainers dan ook heel erg blij dat Dylano voor SV Meerssen heeft gekozen. 

George Simon en Robin Leerssen hebben aangeven dat ze "tijdelijk" een stapje terug doen in verband met studie/stage/werk. Geen schrik, zowel George als Robin zullen SV Meerssen niet verlaten. Ze gaan komend seizoen op het tweede elftal spelen. Uiteraard hebben beide heren wel aangegeven standby te willen staan om het vlaggenschip, indien nodig, uit te helpen. We betreuren natuurlijk dat ze een stapje terug doen, maar zijn wel blij dat zowel George als Robin beschikbaar blijven. Uiteraard is het voor ons tweede elftal heel goed dat ze zulke kwalitatief goede spelers erbij krijgen. 

Danny Goessens heeft onlangs aangegeven dat hij SV Meerssen gaat verlaten. Hij heeft in RKSV Heer een nieuwe uitdaging gevonden. We vinden het erg jammer, maar respecteren zijn keuze. We verliezen met Danny een voetballer met een uitstekende wedstrijdmentaliteit en een begenadigd speler die veel mooie en belangrijke doelpunten heeft gemaakt. We wensen Danny, zijn vriendin en zijn ouders heel veel plezier en succes bij zijn nieuwe club, bedankt! 

Koen Claasens (26) zal na een omzwerving via SVME, GSV'28 en Minor komend seizoen terugkeren op het oude nest. Koen vertrok in 2014 als talentvolle middenvelder bij SV Meerssen, op dat moment was hij speler van de selectie. Onze nieuwe trainer Danny Volkers haalde hem destijds naar tweedeklasser SVME. Na 2 jaar stapte hij over naar GSV'28, waar hij net als bij SVME als aanvallende middenvelder heel belangrijk was met doelpunten en assists. Inmiddels speelt Koen voor het tweede seizoen bij Minor, waar hij aanvoerder is. We krijgen er met Koen een speler met loopvermogen, diepgang en scorend vermogen bij. Koen is, naast dat hij een goede voetballer is, een hele fijne en sociale jongen. Niet alleen wij als technische staf zijn heel erg blij met de komst van Koen, maar ook veel spelers en supporters. Wij wensen Koen, zijn vrouw Liza, dochter Liene en ouders heel veel succes en plezier bij SV Meerssen.