Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacature bij GSV'28: Verzorger

GSV'28 is op zoek naar een Verzorger die leden van onze vereniging vanaf begin 2020 gaat helpen bij fysieke klachten (eerste lijn) en blessure(preventie). Het gaat om een functie met vrijwilligersvergoeding.

Wat zij vragen:
- Een verzorger met kennis van medische zaken en blessures en bij voorkeur affiniteit met amateurvoetbal. Ervaring is een pré, maar zeker geen must.
- Beschikbaarheid en aanwezigheid bij GSV'28 op dinsdagavond (vanaf 19.00 tot ca. 21.00 uur), vrijdagavond (vanaf 19.00 tot ca. 21.00 uur) en zondagmiddag (vanaf 13.00 tot ca. 16.30 uur). Op zondagen gaat de verzorger mee met het 1e mannenelftal dat vrijwel al haar wedstrijden in Zuid-Limburg speelt.
- Positieve instelling om ook op andere avonden op afroep van leden beschikbaar te zijn voor een afspraak (dit is geen wekelijkse gelegenheid).
- Enthousiasme voor de voetbalvereniging.

 

Wat zij bieden:
- Een behoorlijke (maandelijkse) vrijwilligersvergoeding (in onderling overleg)
- Een prettige eigen werkplek op ons Jean Nijsten Sportpark
- Een jaarlijks budget om benodigde materialen in te kopen
- Een gezellige en hechte vereniging die graag meer dan voetbal uitstraalt

GSV'28 komt komend seizoen met de volgende teams uit in de competitie: 4 mannen elftallen, 1 vrouwen elftal, 1 7x7 mannenteam, 2 7x7 vrouwenteams, 1 zaalteam en 12 jeugdteams (in samenwerking met VV Schimmert). GSV'28 heeft tevens een (mannen) veteranenteam.

Interesse of vragen? Neem dan direct contact op met Jurgen Ubachs, bestuurslid Voetbaltechnische zaken via 06-51657832.