Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacature bij Slekker Boys voor assistent trainer / trainer team 2

VV Slekker Boys is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een assistent trainer / trainer team 2. Slekker Boys is een vrij grote vereniging die een grote sociale rol speelt in de kern Slek-Echt waarbij sportiviteit, eensgezindheid en plezier voor op staat. De selectie van zowel het 1e als het 2e team bestaat veelal uit jongere spelers.

Wij zoeken voor deze spelersgroep dan ook een fanatieke trainer-coach die zich als doel stelt het team als geheel, maar ook de individuele spelers, naar een hoger niveau te brengen. Dit alles in samenwerking met een zeer ervaren hoofdtrainer. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien naar het hoofdtrainerschap van onze vereniging. Gezien onze focus op de toekomst willen we nadrukkelijk ook jonge trainers en ervaren spelers die deze stap willen maken naar het trainersvak, uitnodigen te solliciteren.

De trainer die wij zoeken:

• Is bij aanvang van het seizoen 2020 – 2021 minimaal in bezit van de KNVB licentie UEFA C c.q. is bereid de cursus hiervoor te gaan volgen.

• Is in staat de groep een volgende stap in de ontwikkeling te laten maken en heeft een duidelijke visie;

• Verzorgt de trainingen van met name team 2 en de overige seniorenspelers die niet tot de selectie behoren (dinsdag en vrijdag), e.e.a. in goed overleg met de hoofdtrainer.
• Coacht en begeleidt het 2e elftal op wedstrijddagen;

• Is communicatief vaardig naar zowel spelers, begeleiding, technische commissie als bestuur op een hedendaagse manier, met andere woorden een teamplayer.

Bij interesse kunt u uw sollicitatie sturen naar dagelijksbestuur@slekkerboys.nl .

Uw sollicitatie (korte motivatie en cv) ontvangen wij graag voor 1 mei aanstaande.