Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacature: FC Hoensbroek zoekt versterkingen voor de jeugdopleiding en zoekt enkele jeugdtrainers!

Bij FC Hoensbroek wordt er wekelijks door ontzettend veel enthousiaste spelertjes van alle leeftijd het beste been voorgezet om op zaterdag zo goed mogelijk voor de dag te komen! Het plezier spat er vanaf! BIJ FC Hoensbroek is het mogelijk om op alle leeftijden en niveaus, zowel prestatief als recreatief, te voetballen. 

Voor het JO19-1 team is FC Hoensbroek nog op zoek naar enkele spelers die beschikken over een gezonde ambitie en een nieuwe sportieve uitdaging zoeken. De JO19-1 van FC Hoensbroek komt namelijk uit in de landelijke 4e Divisie va de KNVB. Wil jij je meten tegen sterke tegenstanders? Neem dan vóór 10 juni contact op met Pasqual Rikkert (jeugdcoördinator) via e-mail: pasqualfch@gmail.com of bezoek snel het sportcomplex van FC Hoensbroek. 

Daarnaast is FC Hoensbroek voor enkele teams op zoek naar trainers. Heb je een voetbalachtergrond en vind je het leuk om een team jongens, meisjes of gemengd te trainen en/of te coachen? Dan is FC Hoensbroek geïnteresseerd in jou! Neem ook dan ontact op met Pasqual Rikkert (jeugdcoördinator) via e-mail: pasqualfch@gmail.com

Via: FC Hoensbroek