Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacature: Geusselt Sport Dames is op zoek naar jou!

Vrouwen 1 daagt jou uit!

Geusselt Sport VR1 speelt komend seizoen in de 2de klasse zuid, nadat het kampioen is geworden in de Derde Klasse. Er zijn voor volgend seizoen een aantal versterkingen nodig. Heb jij altijd al op hoger niveau willen spelen, en denk jij het fysiek aan te kunnen? Aarzel dan niet en kom een keer mee trainen op dinsdag en/of donderdagavond van 19:30uur - 21:00uur bij het gezelligste vrouwenteam van Maastricht.

Verder is Geusselt Sport Dames op zoek naar meiden/dames voor Vrouwen 2!

Ook zijn Geusselt Sport opzoek om de vrouwenafdeling uit te breiden, te laten groeien, dus heb je iets minder talent en wil je gewoon lekker een potje voetballen op zondag, ben jij 15 jaar of ouder, dan ben je bij Geusselt Sport natuurlijk ook van harte welkom!!

Komend jaar wil Geusselt Sport graag gaan starten met een 2de vrouwenteam. Onze intentie is om in te stromen in de 4de klasse/5de klasse. Uiteraard zijn er altijd doorstroommogelijkheden naar het 1ste damesteam. In het tweede elftal staat met name plezier en enthousiasme voorop! Ben jij enthousiast, heb je ervaring en/of denk jij het vrouwenteam te kunnen versterken? Neem dan contact op met Joyce Miesen 0645795505 of mail naar joycemiesen@hotmail.com.