Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacature: RKSV Sterksel wil zich versterken met 4e klasse waardige talenten!

Door het behalen van de periodetitel dit Seizoen en een 2-0 winst in de 1e nacompetitiewedstrijd is aankomende Zondag voldoende aan een gelijkspel om te promoveren naar de 4e klasse.

Door het sportieve succes van de afgelopen seizoenen en mogelijke promotie naar de 4e klasse is onze honger naar succes nog niet gestild. 

Aangezien we van enkele spelers afscheid zullen nemen, zijn we op zoek naar versterking, net als andere kleinere clubs bieden wij als vereniging al jaren onderdak voor spelers die net niet in de selectie komen van hun huidige vereniging, men kiest dan voor Sterksel voor het sportieve en vooral ook het gezellige.   

We zijn trotst dat we een zeer professionele trainer aankomend Seizoen aan het roer hebben staan. Jef Vels heeft een indrukwekkend CV, waarvan wij zeker van zijn dat hij jouw en het team beter kan maken. het trainingskamp in het buitenland staat al gepland!

Speler in de Hoofdklasse Amateurs Nederland

Speler in de 4e liga in België

Speler in Preferente in Spanje

Speler in de Hoofdklasse NZVB

Speler van de nationale selectie NZVB

Trainer/speler van amateurclubs in Nederland en België en Oostenrijk

TC 1 van 1e divisie club KFC BOOM

TC 1 van 1e divisie club K Berchem Sport

Technisch adviseur van FC Lokeren

TC1 van 2e divisie club  RFCU Kelmis

Trainer van selectieteams meisjes en jongens Jeugd Plan Nederland KNVB Referenties

 

Nu de vacature voor de trainer is ingevuld, gaat de zoektocht verder naar selectie spelers die graag volgend Seizoen bij ons komen knallen, en hopelijk is dit in de 4e klasse.

Spelers die interesse hebben of meer informatie wensen kunnen contact opnemen met een van de onderstaande contactpersonen, 

Han 06-50801125 

Tiny 06-22433925

Edwin 06-22321012