Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacature: SV Deurne zoekt nieuwe hoofdtrainer!

 

SV Deurne is een nieuwe weg ingeslagen en de hoofdtrainer speelt een belangrijke rol om de nieuwe visie van het team Technische Zaken te implementeren. Vier jaar geleden is SV Deurne gestart met Jong SV Deurne, een 2e elftal dat beter werd gepositioneerd binnen de vereniging. Jonge, zelf opgeleide spelers welke vanuit de jeugdopleiding middels een goede begeleiding worden klaargestoomd voor het 1e elftal. Natuurlijk met als doel dat zij zich in het vaandelteam voor lange tijd kunnen handhaven. Dat die ontwikkeling haar vruchten intussen al heeft afgeworpen, is duidelijk te zien aan het aantal jonge Deurnese spelers binnen de hoofdmacht. Deze positieve ontwikkeling zet SV Deurne graag voort. Om die reden is gekozen voor een nieuwe strategie om verenigingsbreed te bereiken waar SV Deurne voor staat. Een kleine greep uit deze strategie voor:

 

 • talentontwikkeling; werken met eigen jeugd in combinatie met huidige selectie
 • ontwikkelingsdoelstellingen boven prestatiedoelstellingen
 • alle selectiespelers spelen minimaal 60 minuten per 2 weken
 • werken met DNA plannen voor spelers en trainers
 • meer investeren (zowel tijd, kwaliteit als financiële middelen) in jeugdopleiding om kwalitatieve doorstroom te handhaven
 • maatschappelijke positie van SV Deurne binnen de gemeente Deurne versterken

 

SV Deurne zit in een fase van overgang en ontwikkeling. Dit kost tijd en enorme inzet van mensen die betrokken en begaan zijn met SV Deurne. De hoofdtrainer speelt daarin een belangrijke rol. Naast zijn verantwoordelijkheden voor de selectie moet hij bereid zijn om periodiek de jeugdteams te gaan bekijken en jeugdtrainers te ondersteunen. Eveneens wordt verwacht van de nieuwe hoofdtrainer dat hij proactief de dialoog zoekt met direct en indirect betrokkenen binnen de vereniging om het technische beleid en de voortgang te toetsen. 

 

SV Deurne heeft o.a. het volgende te bieden:

 

 • een jonge talentvolle selectie
 • uitgebreide begeleidingsstaf 
 • onvoorwaardelijke steun vanuit bestuur en team Technische Zaken
 • passende faciliteiten bij trainingen en wedstrijden
 • een representatief salaris 

 

Trainers die bij het lezen van het bovenstaande enthousiast worden om met SV Deurne deze uitdaging aan te gaan, vragen we om vóór zaterdag 10 december te reageren. Dit kun je doen door je cv en motivatiebrief te sturen naar technischezaken@svdeurne.nl.

 

Een eerste selectie van kandidaten wordt uiterlijk maandag 12 december bekend gemaakt en worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek medio december en januari. 

 

Voor meer info kunt u contact opnemen met Arjan Maagdenberg, aanvoerder team Technische Zaken SV Deurne via technischezaken@svdeurne.nl

 

Bron: SV Deurne