Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacature: VV Heeswijk & RKSV Avesteyn zoekt trainer/coach Vrouwen 1

Voetbalvereniging Heeswijk en RKSV Avesteyn (Dinther) zijn voornemens om in seizoen 2017/2018 de krachten te bundelen binnen de vrouwenafdeling. Dit houdt in dat de beide vrouwenteams samengevoegd worden: een eerste elftal dat prestatief speelt (vierde klasse) en een tweede elftal (vijfde klasse). We zijn hiervoor op zoek naar een geschikte trainer/coach voor het eerste elftal. 

Naast de vrouwenteams werkt de gehele meidenafdeling van VV Heeswijk en RKSV Avesteyn al samen. Dit biedt veel kansen voor de toekomst. Heb jij de ambitie om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te tillen, met een groep fanatieke vrouwen die willen strijden om het kampioenschap in de vierde klasse? Het team traint twee keer in de week (dinsdag en donderdag) en speelt op zondag. Vergoeding/salaris is op basis van ervaring en diploma’s. Daarnaast is er een mogelijkheid om cursussen te volgen. 

Interesse? We gaan graag met je in gesprek. Neem contact op via communicatie@vvheeswijk.nl Om organisatorische redenen ontvangen we je reactie graag zo snel mogelijk. 

Via: RKSV Avesteyn / VV Heeswijk