Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacature: VV Maarheeze zoekt selectietrainer 2e elftal en damestrainer!

VV Maarheeze is een enthousiaste voetbalvereniging met meer dan 500 leden. Het vaandelteam komt uit in de top van de 4e klasse KNVB. Om het prestatieve voetbal binnen de vereniging bij zowel de heren als de dames naar een hoger niveau te tillen, is vv Maarheeze op zoek naar talentvolle en ambitieuze trainers  voor haar 2e elftal, alsmede voor haar Damesteam. 

Vacature Selectietrainer 2e elftal 

VV Maarheeze zoekt voor het seizoen 2017/2018 een trainer/coach voor het jeugdige tweede elftal, momenteel spelend in de reserve derde klasse.  

 

Onder eindverantwoordelijkheid van de hoofdtrainer, wordt in goede harmonie gebouwd aan competitief sterke selectieteams.
 

Taken zijn onder andere; 

- voorbereiden/verzorgen van de trainingen op dinsdag en donderdag i.s.m. de hoofdtrainer 

- voorbereiden/verzorgen van wedstrijden 

- begeleiden en coachen van wedstrijden
 

Functie-eisen; 

- aantoonbare ervaring 

- goede contactuele eigenschappen 

- termijnvisie 
 

Heeft U belangstelling dan kunt U per email reageren naar John van Erp op het volgende adres, technischecommissie@vvmaarheeze.nl.  ---------------------------------------
 

Vacature damestrainer
 

VV Maarheeze zoekt voor het seizoen 2017-2018 een trainer/coach voor de Dames 1. Dit team speelt momenteel in het de derde seizoen verdienstelijk mee in de zesde klasse.  In de afgelopen jaren is het team in alle facetten gegroeid en wil deze lijn voortzetten met een ambitieuze trainer. We zoeken naar iemand die leiding geeft aan de selectie, waarbij hij/zij naast prestatie ook voldoende oog heeft voor plezier binnen deze hechte groep.

Taken zijn onder andere;
- voorbereiden/verzorgen van de trainingen op woensdag en vrijdag
- voorbereiden/verzorgen van wedstrijden
- begeleiden en coachen van wedstrijden

Functie-eisen;
- aantoonbare ervaring
- affiniteit met damesvoetbal
- goede contactuele eigenschappen
- termijnvisie 
 

Heeft U belangstelling dan kunt U per email reageren naar John van Erp op het volgende adres, technischecommissie@vvmaarheeze.nl.