Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacature: VV Zwentibold (fusie GVCG & Limbricht) zoekt assistent-trainer / tweede elftal trainer.

 

VV Zwentibold is op zoek naar een ambitieuze en gedreven trainer of aankomend trainer die het tweede elftal voor zijn rekening gaat nemen. Voor VV Zwentibold is dit een heel belangrijke positie binnen de vereniging.  Als gevolg van de fusie moeten de selecties van beide verenigingen samengevoegd worden. Hierdoor ontstaat een kwalitatief sterk 2e elftal dat aanvulling moet kunnen leveren voor de selectie van de hoofdmacht. Het takenpakket zal bestaan uit:

 

  • het ondersteunen van hoofdtrainer Danny Pothoff voor de selectie van 1 en 2,
  • het op een trainingsavond per week zelfstandig trainen van het tweede elftal,
  • de begeleiding en coaching van het tweede elftal op wedstrijddagen.

 

Dit samen met een gemotiveerde staf, die van deze fusievereniging een succes wil maken. De nieuwe trainer mag werken op een volledig gerenoveerd sportcomplex dat voorzien is van een prachtig kunstgrasveld en een nieuwe kantine. 

 

We zoeken een trainer die het leuk vindt om met een jonge groep te werken en tevens, in samenwerking met de hoofdtrainer, spelers beter wil laten presteren. VV Zwentibold stelt voor een geschikte kandidaat hier een adequate maandelijkse onkostenvergoeding tegenover.

 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Frank Geurts tel. 06-41886517 of per mail  frank_geurts@hotmail.com .