Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacatures bij In de Wandelgangen

In de Wandelgangen is voortdurend op zoek naar versterking in het team welke dagelijks het amateurvoetbal in verre omtrek van Limburg/Brabant in de gaten houdt. Onze organisatie bestaat uit vrijwilligers met liefde voor amateurvoetbal in onze regio. De volgende functies zijn (nog) beschikbaar:

- Redacteurs
Per e-mail stroomt de informatie vanuit veel kanten naar onze redactie. Kun jij goed schrijven en ben je redelijk op de hoogte van het Noord-Brabantse of Limburgse amateurvoetbal? Kom dan onze redactie versterken. Natuurlijk mag je zelf ook als een echte speurneus achter nieuwtjes of informatie aangaan wat onze website naar een nog hoger niveau kan tillen!

- Sponsoring
Wij zoeken een gedreven vrijwilliger die zich wilt inzetten in het werven van sponsoren. In de Wandelgangen zorgt wekelijks voor een actuele livescore module voor 256 verenigingen. Deze faciliteiten evenals de onderhoudskosten van website en apps kosten veel geld waarvoor sponsoren gezocht worden die in ruil hiervoor de sponsorpagina vullen met logo en informatie. Deze functie levert een kleine provisie per binnengehaalde sponsor op.

Bovenstaande vacatures dienen zo snel mogelijk ingevuld te worden om In de Wandelgangen verder te kunnen laten groeien. Dit platform wordt duizenden keren per maand bezocht en heeft zijn naam gevestigd in het Limburgse en Brabantse amateurvoetbal. Hieraan wilt u toch ook uw steentje bijdragen?


Reageren kan via info@indewandelgangen.com