Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacatures bij In de Wandelgangen

In de Wandelgangen is voortdurend op zoek naar versterking en het nieuwe team krijgt dan ook al aardig vorm. Onze organisatie bestaat uit vrijwilligers met liefde voor amateurvoetbal in onze regio. De volgende functies zijn (nog) beschikbaar:

Redacteur
Per e-mail stroomt de informatie vanuit veel kanten naar onze redactie. Kun jij goed schrijven en ben je redelijk op de hoogte van het Noord-Brabantse of Limburgse amateurvoetbal? Kom dan onze redactie versterken. Natuurlijk mag je zelf ook als een echte speurneus achter nieuwtjes of informatie aangaan maar je mag er ook voor kiezen alleen de binnenkomende e-mails te verwerken.

Medewerker PR/sponsoring
Wij zoeken een gedreven medewerker die zich wilt inzetten in het verbreden van het netwerk van In de Wandelgangen en het werven van sponsoren. Deze functie is zeer uitdagend en hiermee kan dan ook veel bereikt worden door iemand die de handen uit de mouwen durft te steken.

Overige
Ben jij ergens anders goed in en denk jij dat jij van waarde kunt zijn binnen ons team? Natuurlijk is je reactie dan ook altijd zeer welkom. Dus twijfel niet maar neem contact op!

Reageren kan via info@indewandelgangen.com