Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacatures bij Sparta '25

Sparta’25 zoekt voor haar tweede elftal, JO19-1 en Dames 1 gemotiveerde trainer/coaches voor seizoen 2020-2021.

Voor het tweede elftal is Sparta’25 op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze trainer/coach die minimaal in het bezit is van trainersdiploma UEFA C. Het elftal komt uit in de reserve hoofdklasse en bezette daar de vijfde plek alvorens de Corona-crisis zijn intrede deed. Het is een jeugdig team met enkele ervaren krachten.

Ook voor Sparta’25 JO19-1 is de club op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze trainer/coach die minimaal in het bezit is van het trainersdiploma UEFA C. De JO19-1 komt uit in de hoofdklasse en bezette daar derde plek.

Voor Dames 1 is Sparta’25 op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze trainer/coach, die een juiste balans zoekt tussen plezier en prestatie. De dames komen uit in de vijfde klasse, waarin ze bovenaan stonden. Het is een jeugdig team met enkele ervaren krachten.

Mocht je interesse hebben in een van bovenstaande functies bij een grote en bloeiende vereniging met ontwikkelingsmogelijkheden? Neem dan contact op met of stuur je motivatie naar Bert van Rixtel (secretaris@sparta25.nl).