Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacatures (en stages) bij In de Wandelgangen

In de Wandelgangen is voortdurend op zoek naar versterking. Onze organisatie bestaat grotendeels uit vrijwilligers met liefde voor amateurvoetbal in onze regio. De volgende functies zijn beschikbaar:

Clubwatcher
Jij bent ons contact van jouw favoriete club. Je levert de redactie informatie over de gebeurtenissen rondom jouw club. Denk hierbij aan: de opstelling van de wedstrijd, een foto, de doelpuntenmakers of een compleet wedstrijdverslag.

Fotograaf
Fotografie is jouw hobby en voetbal je passie. Maak de mooiste wedstrijdfoto’s en laat ze publiceren door In de Wandelgangen.

Verslaggever
Met name in het weekend kunnen we hulp gebruiken om wedstrijden te bezoeken en daarvan geschreven verslag te doen. Je levert jouw verslag aan bij de eindredactie.

Bureauredacteur
Per e-mail stroomt de informatie vanuit veel kanten naar onze redactie. Kan jij goed schrijven en ben je redelijk op de hoogte van het
Noord-Brabantse of Limburgse amateurvoetbal? Kom dan onze redactie versterken.

Statisticus
Alle wedstrijden hebben uitslagen en/of tussenstanden welke zo spoedig mogelijk in ons systeem dienen te worden ingevoerd. Dit geschiedt met name op zondagmiddag. Hierdoor zijn onze bezoekers steeds up to date voor de nieuwste standen in vele klassen. Een andere rol voor een statisticus is onze topscorerslijst, overzicht van geschorste spelers of overzicht van trainers cv’s.

Stageplaatsen
In de Wandelgangen heeft stageplaatsen voor journalisten in opleiding.

Meer informatie of geïnteresseerd? Mail ons op 
info@indewandelgangen.com