Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacatures: Invulling technische staf selectie SVM

Voor het seizoen 2020-2021 heeft SVM nog een aantal openstaande vacatures. Met zijn rijke historie is de club al ruim 90 jaar een begrip in de gemeente Sittard-Geleen en staat het bekend als een nette voetbalclub waar men normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan.

Bij SVM heerst een open cultuur waarin doorontwikkeling van talent en vernieuwing centraal staan. De club telt ongeveer 250 leden en het 1e elftal komt uit in de 4e klasse C. Het 2e elftal speelt in de 3e klasse (reserve). De selectie traint op dinsdag- en vrijdagavond en de wedstrijden worden op zondag gespeeld.

Met het nieuwe kunstgrasveld, dat komende zomer wordt aangelegd, en het aanstellen van Dave Linssen als hoofdtrainer van het eerste elftal gaat de club een nieuwe fase van zijn bestaan in. Hierin moet de basis worden gelegd om SVM tot in lengte van dagen de stabiele amateurclub te laten zijn die het nu al decennia is. Om deze uitdaging aan te gaan zijn er nog een aantal posities vacant om de technische staf van de selectie te completeren.

SVM is daarom naarstig op zoek naar personen die deze mooie uitdaging samen met onze nieuwe hoofdtrainer aan willen gaan. Het betreft de volgende vacatures: 

Elftalbegeleider
Trainer 2e elftal
Elftalbegeleider/Assistent-trainer 2e elftal
Verzorger / Sportmasseur
Assistent-scheidsrechter / Grensrechter 2e elftal

Alle overige informatie vind je op de WEBSITE VAN SVM