Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vacatures jeugdtrainers GFC'33 O13-1 en GFC'33/s.v. Lottum combinatie O19-1 team

GFC'33 zoekt enthousiaste kandidaten voor de functies van trainer JO13-1 en trainer JO19-1 (combinatieteam met SV Lottum). 

Één van beide functies te combineren met de taak van Hoofd Jeugdopleiding. 

GFC'33 uit Grubbenvorst heeft 150 jeugdleden. Met ingang van het seizoen 2020-2021 werken we binnen de junioren samen met SV Lottum (60 jeugdleden). Er zullen meerdere combinatieteams komen vanaf O13, waaronder JO19-1. In de visie van beide clubs gaat opleiden boven prestatie. We willen attractief en aanvallend ingesteld spelen, met een goede techniek als basis. Plezier én prestatie gaan daarbij hand in hand.

Voor Onder 13-1 zoeken wij een energieke beginnend jeugdtrainer met de juiste opleiding, die in staat is om de juiste snaar bij deze jonge en tallentvolle groep te raken en goed kan communiceren met de ouders. Spelers vertrouwd maken met het spelen in een team op een groot veld, met specifieke taken en verantwoordelijkheden staat hierbij voorop.   

Voor Onder 19 zoeken wij een communicatief vaardige en gediplomeerd trainer die in staat is de verbinding te maken met de hoofdtrainers en staf van beide eerste elftallen. De standaardteams van GFC'33 en SV Lottum spelen in respectievelijk de 4e klasse en 5e klasse KNVB. Hoofdtaak van de nieuwe onder 19 trainer is het beter maken van jeugdspelers en hen klaarstomen en voorbereiden op de overgang van de selectieteam bij de senioren of naar een van de recreatieve teams. 

Voor één van beide trainers bestaat de mogelijkheid om het werk als trainer te combineren met de taak van hoofd jeugdopleiding binnen GFC'33. Hierbij staat het coachen en begeleiden van andere trainers en leiders voorop.

Wij bieden de nieuwe trainers uiteraard alle benodigde trainingsfaciliteiten. Verder ontvangt de trainer een kledingpakket en een passende vergoeding voor de functie (met of zonder de taak van hoofd jeugdopleiding).

Wanneer jij geïnteresseerd bent kun je een mail (met CV) sturen naar Ed Peters, bestuurslid technische zaken van GFC'33 (technischezakensenioren@gfc33.nl). Bij hem kun je ook terecht voor meer informatie (06-52678627).