Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Verdere informatie nieuwe stemmingsronde shirtcampagne! Lees dit bericht en stem nu!

INFORMATIE VOORAF: ER ZIJN IN INEENS ONTZETTEND VEEL LIKES UIT HET BUITENLAND BINNENGEKOMEN. WE ONDERZOEKEN MOMENTEEL WAT HIERMEE AAN DE HAND IS! BLIJF GEWOON STEMMEN TOTDAT ER MEER DUIDELIJK IS HIEROVER!

Beste lezers, een tijd geleden kwam op de website een poll online, waarin de winnaar van de shirtcampagne bekend zou worden. Na een aantal weken is er echter geconcludeerd dat het stemmen niet eerlijk is verlopen. Vandaar dat we hebben gedacht voor een oplossing. De volgende oplossing is tot stand gekomen: 

Op de Facebookpagina van In De Wandelgangen staat een bericht, waarbij ‘het aantal’ likes en ‘welke like’ de doorslag geeft in deze wedstrijd. Het bericht is als volgt opgesteld:

 

Ga daarom snel naar onze Facebookpagina en laat nogmaals, door middel van een specifieke like, weten welk shirt volgens jou het mooiste is. Klik HIER voor het facebookbericht en zegt het voort! Laat dit een eerlijke strijd zijn! Wij van In De Wandelgangen volgen het hele proces en 'gekochte' likes hebben wij snel door! Deze zullen dan ook NIET meegenomen worden. Bij twijfels zullen we contact opnemen met de contactpersonen voor meer uitleg! 

Info:

- Alleen likes op onze Facebookpagina worden meegenomen in de uitslag! Dus likes die gegenereerd worden via 'Share-acties' tellen NIET mee!

- 'Normale likes' worden ook NIET meegenomen in de uitslag!

- Nogmaals: Laat dit een eerlijke strijd zijn! Wij van In De Wandelgangen volgen het hele proces en 'gekochte' likes hebben wij snel door! Deze zullen dan ook NIET meegenomen worden. Bij twijfels zullen we contact opnemen met de contactpersonen voor meer uitleg!