Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Verenigingsnieuws Rood Groen LVC’01!

 

Bochum weer vertrokken uit Vaals

 

Het Bochum van Gertjan Verbeek verbleef van 3 tot 8 juli 2017 op het sportcomplex Molenveld te Vaals voor een trainingskamp. Ze hebben meerdere trainingen afgewerkt op de

 

velden van Rood Groen LVC’01. Daarnaast speelde ze ook twee oefenwedstrijden in Vaals. Op zaterdag 8 juli was RUSG Brüssel de tegenstander. Verder werd de wedstrijd tegen Charleroi, op last van de politie, zonder publiek afgewerkt. Al met al toch een geslaagde trainingsweek voor alle partijen. Een speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers die de afgelopen weken gezorgd hebben dat de velden er prima bij lagen en de heren prof’s niet te kort kwamen.

 

Trainingen weer begonnen

 

De zomerstop was korter dan normaal dit jaar voor de Rood Groenen. De nieuwe trainer Jeremy van Wissen heeft besloten om alweer op 9 juli te starten met de trainingen. Vandaar dat de mannen de eerste trainingen alweer achter de rug hebben. Deze extra trainingsweken zijn bedoeld om de trainer de spelersgroep te laten leren kennen en een stukje extra conditie op te bouwen voor de competitie. De bekerwedstrijden starten eind augustus weer. Op de website www.roodgroenlvc01.nl is een compleet interview te lezen met de nieuwe trainer. Overigens is de vereniging nog op zoek naar een grensrechter voor het aankomende seizoen. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar info@roodgroenlvc01.nl .