Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Verest Sport organiseert het allereerste Crossbar Challenge Toernooi!

Op 10 juni zal in het Jan Louwers stadion van FC Eindhoven de finale van het allereerste Verest Sport Crossbar Challenge toernooi plaats vinden. Dit is uniek in Nederland. De Crossbar Challenge is al een tijdje erg bekend onder profvoetballers en YouTubers. Verest Sport komt nu met de allereerste challenge in toernooivorm.  

Voorrondes
Om mee te doen aan de finale zul je je in een van de voorrondes moeten plaatsen. De voorrondes zullen plaatsvinden op onderstaande data en locatie.  

SV Braakhuizen                     Geldrop                              14 mei                  Voorronde 1
RKSV Heeze                            Heeze                                 21 mei                  Voorronde 2
SV Budel                                 Budel                                   27 mei                  Voorronde 3

Jezelf plaatsen voor de finale is erg makkelijk. Er liggen vijf ballen voor je klaar, trap jij er genoeg op de lat? Dan ga jij door naar de finale op 10 juni in het Jan Louwers stadion. 

Prijzen
Als jij je dan hebt geplaatst voor de finale, maak je kans op de hoofdprijs: een voetbalpakket ter waarde van €500,-. Ook de andere prijzen liegen er niet om, zo behoort een voetbalreischeque, een jaar lang gratis sporten bij 040-Fit en een officiële EK 2016 bal ter waarde van € 139,99 tot de prijzen.  Trap jij alle vijf ballen op de lat, dan wacht er ook een leuke prijs op je!

Let op: Aan het toernooi is geen minimum of maximum leeftijd gebonden, maar per voorronde is een maximum aantal deelnemers ingesteld. Verzeker je dus van een plaats door je in te schrijven op
www.verestsport.com/crossbar 


Mocht je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig zijn geworden, wacht dan niet langer en schrijf je snel in. Misschien word jij op 10 juni wel gekroond tot de allereerste Crossbar Challenge kampioen.Via: Verest Sport