Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Verslag Fortuna ’54 VR2 – Wittenhorst VR1: 2-3!

 

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd voor de dames van Wittenhorst op het programma. Na een heerlijk ontbijt op Sportpark Ter Horst reisden we af naar Sittard.  

 

Na een onrustig begin van beide ploegen en enkele kleine kansjes opent Wittenhorst de score: Maud Vermazeren scoort de 0-1. Wittenhorst heeft het veldoverwicht en creëert enkele kansen. Een goed genomen vrije trap van Kris Wijnhoven gaat net over het doel heen en Janne Verhaegh schiet een bal goed in na een fout van de keepster, maar de keepster redt knap.

 

Na 35 minuten lijkt de stand toch gelijk te worden. Keepster Celine Roeffen kan de bal afstoppen op de doellijn en na controle van de goed leidende scheidsrechter wordt geoordeeld: geen doelpunt! De bal ligt nog op de lijn. Op slag van rust scoort Sanne Janssen vanuit een vrije trap de 0-2 en met die stand gaan we rusten.

 

 

In de rust worden er noodgedwongen 3 speelsters gewisseld. Na enig blessureleed maakt Robin Geurts haar rentree. Daarnaast komen 2 speelsters van M017-1 ook het veld in.

 

 

Na ongeveer een kwartier in de tweede helft krijgt Wittenhorst een doelpunt om de oren. Chadia Lakhiar maakt de aansluitingstreffer voor Fortuna.

 

Fortuna komt 10 minuten later op gelijke hoogte door een doelpunt van Kathinka Ummels.

 

 

Wittenhorst, wat hard blijft werken, krijgt ook in de tweede helft de betere kansen. In de 75e minuut maken de dames uit Horst dan ook de winnende treffer: 2-3! Sanne Janssen scoort haar 2e doelpunt van de middag.

 

 

Een goede eerste wedstrijd in de competitie. Volgende week wacht een pittige tegenstander: Heeze VR1. Hopelijk kunnen we dan weer rekenen op jullie support.
 

Zondag 1 oktober 2017 11.45u: Wittenhorst VR1 – Heeze VR1.  
 

Scoreverloop:

17e min.          0-1       Maud Vermazeren

45e +2 min.     0-2       Sanne Janssen

57e min.          1-2       Chadia Lakhiar

70e min.          2-2       Kathinka Ummels

75e min.          2-3       Sanne Janssen

 

Door: Richard Aben