Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbereiding Groene Ster – SV Meerssen, met Maurice Verbunt (Trainer Groene Ster)!

 

Groene ster is momenteel koploper in de Hoofdklasse B, met 9 punten uit 3 wedstrijden behaalde ze de maximale score. Zondag komt SV Meerssen op bezoek.

 

Hoe kijkt U terug op de competitie start ?

 

Onze start van de competitie kon niet beter. Uit 3 wedstrijden 9 punten mag je spreken van een droomstart. Een start die we eigenlijk van te voren niet hadden zien aankomen.

 

Wat weet U van de tegenpartij ?

 

Van Meerssen is bekend dat het een club is met visie. 2 jaar geleden speelde ik met Chevremont in de competitie tegen Meerssen en van het elftal van toen, speelt nog 90% in het elftal van nu. Ook toen speelde Meerssen al verzorgd voetbal en in de top van de eerste klasse mee. Het is zeker een ploeg die het iedereen lastig kan maken, zo ook ons komende zondag.

 

Wat is Uw verwachting van deze wedstrijd ?

 

Voor zondag hoop ik dat het een leuke derby zal worden. Wij als groene ster zullen er alles aan doen om de goede start een vervolg te geven, maar weten ook dat meerssen vanuit een goed collectief een gevaarlijke ploeg is.

 

En tot slot de doelstelling voor dit nieuwe seizoen?

 

Doelstelling voor ons dit seizoen is, om ons op een goede manier te handhaven en zolang mogelijk weg te blijven richting de onderste ploegen.

 

Door: Hein Smith