Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing FC Hoensbroek – RKSV Bekkerveld, met Roger André (trainer FC Hoensbroek)!

 

1. Zijn jullie klaar voor de start van de nieuwe competitie?

 

De spelersgroep van FC Hoensbroek kent al een aantal jaren weinig mutaties. Het inpassen van een drietal nieuwelingen en jeugdspelers die doorstromen kost tijd. We zijn nog niet helemaal daar waar we willen zijn, maar de komende periode hebben we daar tijd genoeg voor.

 

2. Tevreden over het verloop van de voorbereiding?

 

In de afgelopen zes weken van de voorbereiding hebben we progressie geboekt. Iedere voorbereidingen heeft zijn eigen kenmerken en karakter. Vakanties en blessures hebben hier invloed op. De eerste twee weken waren in verband met het Heerlens Kampioenschap wat knippen en plakken maar over de rest zijn we content. 

 

3. Wat weet je van de tegenstander van aanstaande zondag?

 

Bekkerveld is al sinds jaar en dag een stabiele factor in de eerste klasse. Een goed georganiseerde en stabiele ploeg die zich kenmerkt door een ijzersterke speldiscipline. De ploeg kan het geduld opbrengen om daar waar de tegenstander even niet geconcentreerd is, direct toe te slaan. Defensief erg sterk. Offensief slim en evenzeer doeltreffend. Voeg hierbij de ervaring van een door de wol geverfde coach aan toe en je weet dat je met een geduchte tegenstander te maken krijgt.

 

4. Wat zijn jouw verwachtingen van de wedstrijd?

 

Aan een voorspelling waag ik mij niet. Wel is het geweldig om als nieuwkomer in de eerste klasse te openen op eigen bodem in een Heerlense derby tegen een sterke ploeg als Bekkerveld. 

 

5. Wat is de doelstelling voor dit seizoen?

 

De doelstelling voor het komende seizoen is bij een vereniging als FC Hoensbroek tweeledig. De jeugdopleiding en de doorstroming is één speerpunt. Hier ligt dan ook de focus. Als we dit na dit seizoen ook op het niveau van de 1e klasse mogen doen zijn we zeer tevreden.

 

Door: Hein Smith