Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Bart Meulenberg (trainer GSV ‘28), komend weekend staat de Beekse derby tegen Caesar op het programma!

 

Komend weekend staat de Beekse derby tegen Caesar – GSV ’28 op het programma. Moonen Movies is aanwezig bij dit spektakelstuk en maakte in aanloop op deze wedstrijd deze trailer.

 

Hieronder een voorbeschouwing met de trainer van GSV ‘28, Bart Meulenberg!

 

Er zijn nu 7 wedstrijden gespeeld hoe kijkt U terug op de start van de competitie?

 

De start van de competitie is met ups en downs gegaan. Het heeft tijd gekost om een goede balans te vinden in het elftal. De laatste weken zijn we constanter en dat zie je ook in de resultaten terug.

 

Uw verwachtingen voor de wedstrijd van zondag zijn ?

 

De wedstrijd van zondag is natuurlijk voor beide verenigingen een mooie wedstrijd, een echte Beekse derby. En een echte derby is niet te voorspellen. Caesar moet natuurlijk winnen om de 1e periode te pakken, dus de druk ligt bij hen. Ik verwacht een open wedstrijd met kansen voor beide ploegen.

 

Wat weet U van uw tegenstander?

 

De tegenstander heeft weinig geheimen voor ons. De ploegen spelen al jaren tegen elkaar en veel spelers kennen elkaar onderling. En dat geldt voor Caesar net zo, dus we hebben weinig verrassingen voor elkaar.

 

Zijn jullie nog steeds op koers betreffende de doelstelling voor dit seizoen ?

 

We staan op dit moment op een 3e plek en als we daar op het einde van het seizoen ook staan, dan ben ik een tevreden trainer. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de spelers en het team zich goed ontwikkelen en dat gaat op dit moment prima.

 

Tot slot , waarmee bent U zondagmiddag om 16.15 uur tevreden ?

 

Met 3 punten. We spelen elke wedstrijd om te winnen. En als dat ook nog uit bij Caesar is, dan is dat extra mooi.

 

foto van Moonen Movies.

 

Door: Hein Smith