Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Goran Stojiljkovic (trainer VVV ‘03), komend weekend spelend tegen TSC 04!

Hoe kijkt U terug op verloop van de eerste helft van de competitie ?

Ik kijk met een dubbel gevoel op de verloop van de eerste competitiehelft , we hebben 5 van de 9 wedstrijden verloren ,en daar zitten wedstrijden tussen waar we geen goed voetbal hebben laten zien en dus terecht verloren. Gezien de voetballende kwaliteiten die we hebben, moeten we het komende tijd beter gaan doen. Alleen daarmee kom je niet ver, in het voetbal wordt meer gevraagd dan alleen

maar voetbal, het klinkt misschien onlogisch, maar zo is het wel. Kijk maar naar Leicester City van twee jaar terug. In fases hebben we goed gevoetbald, dat moeten we langer leren vasthouden. We hebben een jong team maar dat moet geen excuus meer zijn. Het is aan ons om dit te laten zien in de komende wedstrijden.

Nog steeds op koers betreffende Uw doelstelling aan het begin van dit seizoen ?

Ondanks 15 verliespunten doen we nog steeds mee voor de bovenste plekken, het klinkt gek maar in deze competitie is dat mogelijk als je naar andere uitslagen kijkt. Onze doelstelling is dus nog steeds haalbaar, zo lang mogelijk meedoen voor de bovenste plekken. In de groep is veel positieve beweging dit seizoen en de jongens zijn naar elkaar toe gegroeid, dat is voor mij als trainer ook heel belangrijk. Natuurlijk wil ik ook winnen!

Wat weet je van je tegenstander?

Zondag staat stadsderby op het programma tegen TSC 04, vorig jaar was een minder jaar voor ze maar dit jaar doen ze leuk mee, daar gaan we rekening mee houden en gezien de stand is het een belangrijke wedstrijd, een 6 punten wedstrijd! Wij zijn gewaarschuwd.

Je verwachting van de wedstrijd van zondag ?

Laatste wedstrijd voor de winterstop hebben wij helaas verloren met 1-0 van Melderslo maar als we wederom het voetbal van toen laten zien dan weet ik dat het goed komt. Zondag gaan we voor de winst ,dus laat maar Tegelse komen.

 

Door: Hein Smith