Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Guido Leunissen (trainer Minor), komend weekend spelend tegen SV Deurne.

Zondag alweer de laatste competitie wedstrijd van het jaar 2017 . Hoe kijkt U terug op verloop van deze eerste reeks van de competitie 2017 – 2018?

We zijn zeer tevreden over het aantal behaalde punten en we zitten nog in de beker. De laatste tijd begint zich ook wat meer karakter te vormen in de groep en dat is m.i nog de grootste winst.

Wat weet U van uw tegenstander van aanstaande zondag ?

Deurne heeft deze competitie pas twee keer verloren ,is  de laatste 5 duels op rij ongeslagen en heeft een goede voorhoede. Ze hebben een goede mix van ervaring en jonge talenten .Via Jan Goffin welke voor Minor wedstrijden bekijkt zal ik deze week wat info verkrijgen. Verder gaan we toch uit van onze eigen speelwijze.

Uw verwachting van deze wedstrijd.

We hebben het tegen Venlosche Boys , een team met weinig tegendoelpunten  j.l lastig gehad . Dit geldt ook voor Deurne , welke wel meer scorend vermogen hebben . Dus we zijn gewaarschuwd. Wel heb ik de laatste weken gezien dat de spelers bij wat tegenslag niet lang treuren, maar het oppakken dus er is vertrouwen!

Wanneer bent U zondagmiddag 16.15 uur tevreden ?

Op deze laatste wedstrijd voor de winter wordt de vaste supporter een hapje en drankje aangeboden na afloop. Zij vinden het vooral belangrijk om een Minor te zien , welke met beleving het veld opgaat. Dus als we met volle inzet het duel spelen dan kun je je achteraf niks verwijten.

Dan even iets heel anders , Kerstmis en de feestdagen betekenen voor mij ?

Op de dag dat we met de hele familie kerst vieren is altijd een dag om naar uit te kijken. Het is dan super gezellig met 4 generaties bij elkaar.  Om eerlijk te zijn heb ik verder weinig op met de zogenaamde feestdagen . De dag na nieuwjaar is gewoon weer een nieuwe dag en het zijn vaak een beetje van die ‘hang-dagen’ . Het is wel even tijd om af te schakelen en nieuwe energie op te doen .Bij deze wens ik wel eenieder een goede gezondheid en een sportief 2018!

 

Door: Hein Smith