Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Guido Leunissen (trainer RKSV Minor), komend weekend spelend tegen Sportclub Susteren!

Tevreden over het verloop van de winterstop?

Door omstandigheden hebben we even door deze periode heen moeten komen , het voetbal is iets minder ,maar zowel in beker als in competitie werden wel de punten gepakt. In deze periode heeft zich wel een stuk werklust en karakter opgebouwd welke niet onbelangrijk zijn in het voetbalspel.

Nog steeds op koers betreffende Uw doelstelling aan het begin van dit seizoen ?

We blijven vasthouden aan het streven van minimaal 3 punten per uit- en thuiswedstrijd . Wanneer we dit kunnen halen heb je grote kans dat je aan het eind van de rit een prijs pakt in de vorm van een periodetitel. We moeten niet na een tegenvallend resultaat denken , dat dan alles voorbij is, juist dan de rug rechten en doorgaan , want wellicht speel je tot de laatste speeldag ergens voor ! 

Wat weet je van je tegenstander?

SC Susteren is een degelijke middenmoter ,waar spelers als Timmermans , Hoffmans , Stoffels en  Dings het verschil kunnen maken. Na een moeizame seizoenstart hebben ze met name verrast tegen huidige teams uit de top. Onder meer werden Geldrop en Wittenhorst verslagen , dus we zijn gewaarschuwd.

verwachting van de wedstrijd van zondag ?

Traditiegetrouw is de uitwedstrijd in Susteren voor de ploeg uit Nuth een lastige gebleken.Aan ons de uitdaging om hiermee te breken en proberen de koppositie in de tweede periode te verdedigen.

 

Door: Hein Smith