Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Guido Leunissen (trainer RKSV Minor), komend weekend spelend tegen Venlosche Boys

Hoe kijkt U naar verloop van de eerste 9 wedstrijden ?

Een nieuw team opbouwen heeft tijd nodig en dit is ook terug te zien in het verloop van de resultaten.. Qua voetbal zijn er duidelijke stappen gemaakt, Qua teamontwikkeling zit er nog veel rek in.

Zit U nog op koers van uw doelstelling aan begin van het seizoen.

We streven naar een minimum van 1 overwinning per blokje van 1 uit/ en thuiswedstrijd. We liggen op schema, dus daar zijn we tevreden over. De club heeft prestatief twee zware seizoenen achter de rug en we willen een stabiele factor worden.

Zondag is een interessant duel , hoe kijkt U hier naar ?

Niet anders dan naar andere wedstrijden. In deze competitie kan iedereen elkaar pijn doen. We leggen per tegenstander wel wat andere accenten, maar gaan vooral uit van onszelf.

Wat weet U van de tegenstander ?

Heb Venlosche Boys gevolgd in de nacompetitie voorafgaand aan dit seizoen. Ze spelen verzorgd voetbal en wat dit seizoen opvalt is het feit dat ze een van de minst gepasseerde teams zijn. Dus qua organisatie zit het ook goed..

Zondag 16.15 uur waarmee bent U tevreden ?

Wanneer iedereen op het veld er vol voor gaat en alles voor elkaar over heeft om een goeie pot te ballen.! Meer kan ik niet verlangen . We staan hoog op de ranglijst ! Dat komt niet vanzelf, daar moet je hard voor werken…Rolt er dan een driepunter als uitslag uit dan zou dat mooi zijn..

 

Door: Hein Smith