Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Ivo Wagemans (trainer DVO), komend weekend spelend tegen DESM!

Hoe kijkt U terug op de eerste periode ?
Als DVO kijken we met gemengde gevoelens terug op de eerste periode. We hebben feitelijk qua punten niet datgene waarop we van te voren ons zelf op ingeschat hadden, stukje pech, stukje eigen toedoen, stukje kwaliteit van de tegenstanders, ...hopelijk kunnen we in ieder geval in de komende reeks wedstrijden laten zien dat we zeker qua punten beter kunnen.

Bent U nog steeds op koers betreffende de doelstelling voor dit seizoen?

Doestelling is zo hoog mogelijk eindigen, dat is een vrij open doelstelling, maar gezien de jonge groep is dat denk ik meest realistisch, toch denk ik dat we nog wel voor leuke verassingen kunnen zorgen in de tweede helft van de competitie als we met z'n allen als team er voor gaan!

Zondag de eerste wedstrijd in de tweede periode , wat verwacht U van deze wedstrijd ?

Zondag as. DESM, een ploeg die dit jaar een hele vervelende stat kent, dus voor hen is er alles om te winnen. Maar goed...geldt ook voor ons na een lastige maar wel terechte overwinning afgelopen weekend meteen maar de win-lijn doorzetten, tegen deze stugge tegenstander.

Wat weet U van Uw tegenstander van aanstaande zondag ?

Afgelopen 2 jaar, reeds 5x tegen gespeeld (1x beker), zoals al aangegeven een stugge tegenstander die vecht voor elke meter en dat zal zondag niet anders zijn.

Zondag middag 16.15 uur, einde van de wedstrijd waarmee bent U tevreden ?

Alleen tevreden met winst want dan is de trendbreuk definitief en kunnen we weer richting Geleen Zuid, MMC sluipen, denk dat we ons daar wel aan mogen spiegelen.

 

Door: Hein Smith