Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Ivo Wagemans (Trainer DVO), komend weekend spelend tegen Lindenheuvel-Heidebloem!

 

Voorbeschouwing met Ivo Wagemans (Trainer DVO), komend weekend spelend tegen Lindenheuvel-Heidebloem!

 

Hoe kijkt U terug op de start van de competitie 2017-2018?

 

Over de laatste 2 wedstrijden ben ik uiterst tevreden, met een goede portie positieve wil en teamgeest hebben we in beide wedstrijden de overwinning afgedwongen. Dissonant was echter de seizoensouverture, daar waar RKVB met passie speelde hadden we een complete off-day! Per toeval (a.g.v. langdurige blessure Twan Hennes is de wedstrijd in de 39ste minuut gestaakt bij 2-0) hebben we wellicht nog een herkansing om te laten zien dat we echt wel beter kunnen

 

Wat weet U van de tegenstander van aanstaande zondag?

 

Feitelijk niet zo heel veel, behalve een goede mix van jong en oud (met natuurlijk routine en kwaliteit met jongens als Dennis Welters en Ricardo Geurts). Denk dat we ons als DVO niet aan deze tegenstander moeten spiegelen. We zullen zoals altijd moeten proberen vanuit ons eigen kunnen te spelen, en dan het maximale uit ons als team te halen, dat staat los van de tegenstander. 

 

Wat zijn uw verwachtingen van de wedstrijd?

 

Ik verwacht een open en sportieve wedstrijd, met twee aanvallend ingestelde teams, die beide als het mogelijk is in principe de driepunter willen opeisen.

 

Doelstelling voor dit seizoen?

 

Denk dat we die na de wedstrijd beter kunnen neerleggen! Vooraf geroepen dat we na 4 wedstrijden weten waar we staan...gezien ons programma na dit weekend: FC Geleen-Zuid (T), Heksenberg U) en VV Alfa Sport (T), is na 7 wedstrijden dit wel helemaal duidelijk. We hebben een jonge groep na wegvallen onze routine binnen DVO 1 (Paul Hoofwijk, Michael Caessens, Bas Spijkerman, Remco Krekels, Jeroen Roberts, Kenny Goossens. Dus de tijd zal leren hoe snel we met deze eigen DVO-jongens aanhaken in de top van de 3de klasse en/of daar nog meer rek in zit.   

 

Door: Hein Smith