Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Jean Pellaers (trainer Leonidas – W), morgenavond spelend tegen VV Walram!

 

Hoe kijkt u terug op de start van de competitie?

 

Met verschillende gevoelens. In de totale selectie zit genoeg kwaliteit om een leuke middenmoter te kunnen zijn. Echter het vorig jaar heeft de groep lang moeten knokken tegen degradatie en dit heeft mentaal veel gedaan met deze groep. Het kost veel energie om te zorgen dat er “vrij” in het hoofd gespeeld wordt. Daarbij zijn we nog geen wedstrijd compleet geweest, we hebben 3 langdurig geblesseerden en ook hier gaat er geregeld iemand “een weekendje” weg.  Positief is het iedere wedstrijd weer samen ervoor willen gaan.

 

Uw verwachtingen voor de wedstrijd van donderdag zijn?

 

Het zal op details aankomen. Walram heeft een hele sterke aanval en ze scoren makkelijk en veel. Als wij 90 minuten geconcentreerd zijn en ‘volle bak” spelen dan hebben we kansen op 3 punten.

 

Wat weet u van uw tegenstander?

 

Veel maar zij ook van ons. Iedereen kent iedereen in deze klasse. Wij als trainers wisselen ook met een aantal analyses uit. Ik doe dat bijvoorbeeld ook met Jordy Reneerkens de trainer van Walram.  

 

Zijn jullie nog steeds op koers betreffende de doelstelling voor dit seizoen?

 

Doelstelling is spelers individueel en als team beter te maken en vandaaruit een leuke middenmoter te zijn in deze klasse.

 

Ja gezien ons materiaal en het feit dat we met de geblesseerden er in januari 2018 weer erbij nog veel kunnen groeien en er jonge spelers bij zijn die zich ontwikkelen , liggen we op koers.

 

Tot slot , waarmee bent u donderdagavond om 22.15 uur tevreden?

 

3 punten en goed spel als team.

 

Door: Ralph van Tilborg