Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Jeroen Rutten (trainer FC Maasgouw), komend weekend spelend tegen VV GKC/RKHVC!

Er zijn nu 6 wedstrijden gespeeld hoe kijkt U terug op de start van de competitie?

Met gemengde gevoelens. We hebben hele goede momenten afgewisseld met mindere momenten. En vooral onszelf in aantal wedstrijden tekort gedaan. We hadden makkelijk vier tot zes punten meer kunnen en moeten hebben.

Aan andere kant zijn we een weg van groei ingeslagen die zal gaan met ups&downs. Op dat vlak moeten we zeker niet dramatiseren.

Uw verwachtingen voor de wedstrijd van zondag zijn ?

Twee tegenstanders die punten goed kunnen gebruiken. Ik verwacht dus een wedstrijd met veel strijd en inzet.

Wat weet U van uw tegenstander?

Ik krijg wel wat info over tegenstander, maar ik vind het veel belangrijker wat ons verhaal zal zijn. Ik geef mijn spelers altijd wat zaken mee. Maar jonge talentvolle spelers moeten eerst en vooral leren zelf het verloop van een wedstrijd te bepalen.

Zijn jullie nog steeds op koers betreffende de doelstelling voor dit seizoen ?

Onze doelstellingen zijn vrij helder. Jonge spelers ontwikkelen, eigen jeugd spelers klaarstomen, herkenbaar voetbal brengen, nooit in gevarenzone van rangschikking terecht komen en af en toe stunten tegen goede tegenstander.  Ik denk dat we zeker op goede weg zijn. Al zullen we snel weer moeten gaan aanknopen met overwinningen om niet verder te zakken in de rankschikking.

Ik ben er 100% van overtuigd dat bij FC Maasgouw alle ingrediënten, binnen de club en bij alle betrokkenen rondom mij , aanwezig zijn om mooi hoofdstuk toe te voegen aan de geschiedenis van deze fantastische club.

Tot slot , waarmee bent U zondagmiddag om 16.15 uur tevreden ?

Een goede wedstrijd, een leuk resultaat en lekker koud pintje om alles mee door te spoelen…

 

Door: Hein Smith