Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Joop van der Sterren (trainer KSV Horn), komend weekend spelend tegen BEVO.

1. Met nog twee wedstrijden te spelen tot de winterstop, hoe kijkt U terug op verloop van het seizoen tot nu toe? 
Tot nu toe zijn we wat de prestaties in punten betreft best tevreden. We staan op dit moment op 1 punt van de koploper. En als promovendus mogen we denk ik , niet klagen. Toch zijn er nog voldoende punten waarin wij ons moeten ontwikkelen, om in de top mee te blijven draaien. Het is bij ons nog te wisselvallig.

2. Wat verwacht U van de wedstrijd van aanstaande zondag ?
Ik verwacht een wedstrijd van 2 ploegen die verzorgt willen voetballen. Ik denk dat het een leuke wedstrijd gaat worden.  

3. Wat weet U van uw tegenstander ?
Ik weet niet zoveel van Bevo, heb wel vernomen dat het een erg goed voetballende ploeg. We zullen ons daar gedegen tegen moeten wapenen. Ik ben iemand die zich niet zo snel wil aanpassen aan de tegenstander. Je moet proberen van je eigen kwaliteiten uit te gaan. 

4. Zit U nog steeds op koers betreffende aan het begin van dit seizoen gestelde doelstellingen?
Ja we zitten zeker nog op koers. Als je promoveert, dan is je eerste doelstelling "handhaven", als je dan na 9 wedstrijden in de top 3 staat, is dit iets waar je nu tevreden over kunt   zijn.

5. Tot slot , de uitslag , met welk gevoel begint U om 16.15 uur aan de “derde helft”?
Het zou fijn zijn als we de punten mee naar Horn konden nemen. Ik weet  dat dit een hele klus gaat worden. En mocht dan de topper tussen Panningen en Helden in het voordeel van Panningen beslist worden, of onbeslist, dan zouden we fantastische zaken gedaan hebben. Maar eerst zorgen dat we zelf een goede pot om de mat leggen, met daarbij een goed resultaat, zeker gezien onze wisselvalligheid.  We zullen er elke wedstrijd moeten staan en het uiterste brengen om boven in mee te kunnen draaien. Hierna kunnen we naar ons clublokaal om met zn alle n biertje te drinken

 

Door: Hein Smith