Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Joop van der Sterren (trainer KSV Horn), komend weekend spelend tegen VV Reuver!

 

Hoe kijkt U terug op de start van de competitie 2017-2018?

 

De start is prima, drie overwinningen 1 x verlies. Echter het belangrijkste is dat we kunnen constateren dat we een team hebben, wat zich normaal gesproken moet kunnen handhaven in deze klasse. Ook tegen Helden waren we de 2de helft zeker niet de mindere, alleen zat het ons die dag niet mee.

 

Wat weet U van de tegenstander van aanstaande zondag?

 

Ik informeer wel eens bij collega trainers als ik zelf weinig tot geen info heb van de tegenstander. Hoe de tegenstander speelt, en wat echt opvallende kenmerken zijn. Verder vind ik dat je van je eigen kracht moet uitgaan. Dus niet teveel rekening houden met de tegenstander. We hebben voldoende voetballende kwaliteiten die we op het veld moeten laten zien.  Wat Reuver betreft, hier zal ik links en rechts mijn info nog wel over krijgen.

 

Wat zijn uw verwachtingen van de wedstrijd?

 

Je weet nooit hoe een wedstrijd zich ontwikkeld. Afhankelijk van de speelwijze van de tegenstander, spelen ze op de counter of zetten ze direct druk. Dit heeft gevolgen voor onze manier van spelen.   Feit is dat de tegenstand dit jaar beduidend groter is als het afgelopen jaar. Vorig jaar konden we na een mindere start van de wedstrijd een en ander in de 2de helft nog rechtzetten. Nu kunnen wij ons een mindere start niet permitteren. Reuver is een strijdvaardig team met enkele individuele kwaliteiten en uit ervaring weet ik dat dit altijd een pittige pot wordt.

 

Doelstelling voor dit seizoen?

 

Ik denk dat we voldoende kwaliteit hebben om in de 4de klasse te kunnen  presteren. Natuurlijk zijn wij ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelers, denk aan blessures en dergelijke. Mocht ons dit enigszins bespaard blijven,  dan denk ik dat we leuk  gaan meedraaien.

 

Door: Hein Smith