Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Jordy Jeukens (trainer RKSV Sylvia), komend weekend spelend tegen KVC Oranje!

Er zijn nu 6 wedstrijden gespeeld hoe kijkt U terug op de start van de competitie?

We zijn de competitie niet goed gestart. Door een afgelasting hebben we 5 wedstrijden gespeeld en daarin pas 3 punten gepakt. Dat zijn er minder dan waarop we gehoopt hadden.

Uw verwachtingen voor de wedstrijd van zondag zijn ?

De wedstrijd dit weekend tegen KVC Oranje zal een erg lastige worden. Zij zijn – op basis van de huidige stand op de ranglijst – uiteraard favoriet. Voor ons is het echter gewoon één van de 26 wedstrijden, waarin we zullen proberen een goed resultaat neer te zetten.

Wat weet U van Uw tegenstander?

KVC Oranje komt vanuit de 5e klasse en heeft zich afgelopen zomer weten te versterken met enkele goede spelers en zal daarmee proberen mee te doen om de bovenste plaatsen.

Zijn jullie nog steeds op koers betreffende de doelstelling voor dit seizoen ?

We hebben met het behaalde puntenaantal tot nu toe daarin wel een achterstand opgebouwd. Jammer en vervelend, maar tegelijkertijd is de competitie nog maar net begonnen. Met nog 21 wedstrijden te spelen voor ons, is er meer dan genoeg tijd om weer op koers te raken.

Tot slot , waarmee bent U zondagmiddag om 16.15 uur tevreden ?

Het behalen van punten is de hoofddoelstelling. Het resultaat is dus leidend voor de tevredenheid zondagmiddag. Tegelijkertijd zijn we wel bezig om stappen te zetten op verschillende vlakken. Als we dat zondag kunnen doortrekken, zonder dat dit tot punten leidt, maar daarmee wel een stevigere basis legt voor de volgende wedstrijden, kan ik daar ook in beperkte mate tevreden mee zijn.

Door: Hein Smith