Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Martin Niemans (trainer VV Reuver), komend weekend spelend tegen RKESV!

Hoe kijkt U terug op de eerste periode?

Het beeld van onze eerste 8 wedstrijden was redelijk wisselvallig. Goede en mindere wedstrijden wisselden elkaar af en dit gold ook voor de resultaten. Maar alles overziend denk ik dat we als promovendus zeer tevreden mogen terugkijken op de eerste periode.

Bent U nog steeds op koers betreffende de doelstelling voor dit seizoen?

Dat zijn we zeer zeker. Doelstelling was en is nog steeds handhaving waarbij we de gevarenzone proberen te vermijden. Dat lukt ons totnogtoe goed, beseffende dat dit een momentopname is en de competitie nog heel lang duurt. Maar voor nu; we staan op een mooie plek in de middenmoot. Want het is een sterke vierde klasse met veel goede teams.

Zondag de eerste wedstrijd in de tweede periode , wat verwacht U van deze wedstrijd ?

We spelen tegen RKESV dat net boven ons staat en bezig is met een goede serie qua resultaten. Ik verwacht een wedstrijd in een hoog tempo met twee voetballende teams. Als ik kijk naar het aantal gemaakte doelpunten dat beide teams tot dusver hebben gemaakt dan wordt het zeer zeker geen saaie wedstrijd.  

Wat weet U van Uw tegenstander van aanstaande zondag ?

Ik verwacht een sterk team, want als je tegen titelkandidaten als SVC 2000 en Panningen gelijk weet te spelen en tegen koploper en periodekampioen Helden weet te winnen dan doe je het gewoon heel goed. Vorig seizoen zijn ze ook al hoog geëindigd in de vierde klasse dus we kunnen onze borst nat maken. Verder weet ik dat het een compleet team is met nauwelijks zwakkere punten en dat er een goede mix is van jeugd en ervaring.

Zondag middag 16.15 uur , einde van de wedstrijd waarmee bent U tevreden ?

Als we gelijkspelen of kunnen winnen zou dat uiteraard perfect zijn, maar belangrijker nog vind ik dat we als team altijd naar onze mogelijkheden spelen en onze kwaliteiten optimaal proberen te benutten. Daarbij vasthouden aan onze voetbalvisie.  En als we dat doen met de inzet en beleving die daar bij hoort dan mogen we als team -spelers en begeleiding-  tevreden zijn.

Door: Hein Smith