Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Martin Niemans (trainer VV Reuver), komend weekend spelend tegen Swalmen!

Hoe kijkt U terug op verloop  van de competitie tot nu toe ?
Gematigd tevreden door de wisselvallige resultaten.  Daarnaast is er van enig wedstrijdritme geen sprake meer;  met ingang van december tot nu hebben we maar 1 competitiewedstrijd gespeeld. Koning Winter gooit het competitieprogramma aardig op zijn kop.  Het wordt een druk programma  de komende maanden aangezien we nog 16 wedstrijden te spelen hebben.

Nog steeds op koers betreffende Uw doelstelling aan het begin van dit seizoen ?

Jazeker, we liggen nog steeds op koers voor handhaving.

Wat weet U van Uw tegenstander?

Swalmen heeft een team met voldoende voetbalkwaliteiten en zij proberen -waar dat mogelijk is- ook verzorgd te voetballen door  van achteruit op te bouwen . Net zoals wij wisselen ze goede en slechte resultaten af.

Uw verwachting van de wedstrijd van zondag ?

Swalmen – Reuver is natuurlijk een mooi affiche. Een echte derby.  En beide teams kunnen de punten goed gebruiken.  Dus ik verwacht veel inzet en strijd. De huidige toestand van de velden zal het veldspel niet ten goede komen. Maar zoals al gezegd; meestal is een derby boeiend en spannend.

Echter, door de vorstinval en de voorspellingen voor de komende dagen is het nog maar zeer de vraag of de wedstrijd doorgaat.  Want wat het weer betreft lijkt het erop alsof de winterstop er nu aan komt. En dat eind februari!!

Door: Hein Smith