Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Martin Niemans (trainer VV Reuver), komend weekend spelend tegen VV GKC/RKHVC.

1. Met nog twee wedstrijden te spelen tot de winterstop , hoe kijkt U terug op verloop van het seizoen tot nu toe ?

Met een tevreden gevoel. Al blijft het tot dusver wisselvalligheid wat de klok slaat. De vorm van de dag is voor de uitslag vaak bepalend in onze klasse en geeft misschien vaker de doorslag dan het kwaliteitsverschil tussen de diverse teams.  Als nieuwkomer is het ook wennen aan de teams met hun diverse spelstijlen. Aan onze inzet ligt het in ieder geval zeker niet.

2. Wat verwacht U van de wedstrijd van aanstaande zondag ?

Het wordt een wedstrijd van 2 teams die wat willen rechtzetten aangezien ze beide hun laatste wedstrijd hebben verloren. Ook de veldomstandigheden zullen steeds meer een rol gaan spelen. De velden hebben flink te lijden van de vele neerslag de laatste tijd en worden daardoor moeilijker bespeelbaar. Dit is in het voordeel van teams die graag op de counter voetbal en tegelijkertijd in het nadeel van teams die zo verzorgd mogelijk willen voetballen.

3. Wat weet U van uw tegenstander ?

 Voor ons is GKC/RKHVC een onbekende tegenstander en dat zal wederzijds zijn. Net zoals ons hebben ze te maken veel geblesseerden. Ze hebben een moeilijke start gekend en wat ik gelezen heb ook veel pech gehad. We moeten ons als Reuver niet laten misleiden door de stand op de ranglijst want inmiddels heeft GKC/RKHVC al gespeeld tegen de meest hoog geklasseerde teams.

4. Zit U nog steeds op koers betreffende aan het begin van dit seizoen gestelde doelstellingen?

We zitten nog steeds op koers van de doelstelling voor dit seizoen waar iedereen binnen onze vereniging achter staat en dat is handhaven in deze klasse.

5. Tot slot , de uitslag , met welk gevoel begint U om 16.15 uur aan de “derde helft”?

 De winterstop komt er snel aan dus zullen we als team nog 2 keer vol aan de bak moeten, te beginnen zondag a.s. Als we een goed resultaat behalen kunnen we niet alleen met een goed gevoel de “derde helft “ maar ook de winterstop in.

 

Door: Hein Smith