Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Martin Niemans (VV Reuver), komend weekend spelend tegen KSV Horn!

 

Hoe kijkt U terug op de start van de competitie 2017-2018?

 

Met 9 punten uit 4 wedstrijden mogen we als promovendus zeer tevreden zijn. Het is voor ons een nieuwe en ook hogere klasse met voor ons veelal onbekende tegenstanders, waardoor het moeilijk is een inschatting te maken van de sterkte van de andere teams.

 

Wat weet U van de tegenstander van aanstaande zondag?

 

Van Horn weet ik dat ze vorig seizoen met overmacht kampioen zijn geworden in de 5e klasse; ongeslagen en met een indrukwekkend doelsaldo. Het feit dat ze geen enkele wedstrijd hebben verloren, geeft aan dat het een heel sterk team is. Ze hebben voorin veel scorend vermogen en zijn ook dit seizoen heel goed gestart. Afgaande op het verslag in de krant hebben ze het duel vorige week tegen Helden met enige pech verloren en had er meer ingezeten. Dit tegen een Helden wat ik samen met Panningen en SVC 2000 als titelkandidaat beschouw, met Horn als outsider.

 

Wat zijn uw verwachtingen van de wedstrijd?

 

Ik verwacht dat we als Reuver een zeer gemotiveerd team tegenover ons krijgen dat de nederlaag van vorige week wil rechtzetten. Zelf zullen we daar minimaal dezelfde inzet tegenover moeten stellen om tegen een sterk team als Horn een goed resultaat te behalen. Aangezien beide teams al relatief veel hebben gescoord, verwacht ik in ieder geval geen 0-0 wedstrijd. Dus dat wordt leuk voor de toeschouwers en ik hoop natuurlijk dat onze Reuver supporters zondagmiddag dan meer mogen juichen dan die van Horn.

 

Doelstelling voor dit seizoen?

 

Na de ervaringen van twee seizoenen geleden hebben we als team, daarbij gesteund door het bestuur, als doelstelling uitgesproken dat we allereerst zo snel mogelijk in de middenmoot terecht willen komen en weg willen blijven uit de gevarenzone. Als promovendus handhaven is dus een eerste doelstelling. Indien gedurende het seizoen blijkt dat er meer mogelijk is dan kunnen we deze doelstelling nog altijd bijstellen, maar daarvoor is het nu nog veel te vroeg aangezien er pas 4 wedstrijden zijn gespeeld. Dit klinkt als een cliché maar dat is het voor ons zeker niet gezien het moeilijke seizoen dat we twee jaar geleden hebben meegemaakt.

 

We zijn immers pas net op weg in deze spannende competitie waarin volgens mij iedereen van iedereen kan winnen maar dus ook kan verliezen. 

 

Door: Hein Smith