Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Maurice Verbunt (trainer Groene Ster), komend weekend spelend tegen OSS ’20!

1.   Aanstaande zondag 10 december: Sportpark Pronsenbroek , de topwedstrijd: GROENE STER  -  OSS`29. Het treffen van de nummer 1 in de hoofdklasse B  OSS`20 tegen de nummer 4  Groene Ster. Verschil in punten is slechts 4 in het voordeel van OSS`20 dus bij winst kan Groene Ster op het verschil van 1 punt komen.

Onderstaand de voorbeschouwing door Maurice Verbunt trainer van Groene Ster. 

Met nog twee wedstrijden te spelen tot de winterstop , hoe kijkt U terug op verloop van het seizoen tot nu toe ?

We zijn op dit moment meer dan tevreden over het verloop van het seizoen. We hebben een prima start gehad en spelen mee in de subtop van de hoofdklasse en dit is de laatste jaren wel eens anders geweest bij Groene Ster.

Wat verwacht U van de wedstrijd van aanstaande zondag ?

Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden. We spelen tegen de koploper die een goed voetballende ploeg is. Wij zullen zelf alles op alles moeten zetten om het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken.

Wat weet U van uw tegenstander?

Het is een goed voetballende ploeg, met veel beweging op het middenveld en een levensgevaarlijke voorhoede. Daarnaast hebben ze bepaalde spelers met individuele klasse.

Zit U nog steeds op koers betreffende aan het begin van dit seizoen gestelde doelstellingen?

We zitten zeker op koers wat betreft onze doelstelling. We moeten realistisch blijven en kijken dat we gewoon lekker in de middenmoot van de hoofdklasse kunnen mee spelen.

Tot slot , de uitslag , met welk gevoel begint U om 16.15 uur aan de “derde helft”?

Ik hoop dat we het de koploper zo moeilijk mogelijk kunnen maken en dat we na de wedstrijd kunnen zeggen dat we er alles aan gedaan hebben om een goed resultaat te behalen. We gaan elke wedstrijd voor de winst en dus ook zondag. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we 3 punten kunnen bijschrijven.

Door: Hein Smith