Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Patrick de Mey (trainer FC Gulpen), komend weekend spelend tegen Partij!

Hoe kijkt U terug op verloop  van de competitie tot nu toe ?

Wij mogen niet ontevreden zijn met de behaalde punten en vertoonde spel.

Ondanks de ongeslagen status, vind ik dat er voldoende vermogen is om nog de komende wedstrijden, succesvol over de streep te trekken. Alles afhankelijk van factoren als schorsingen, blessures.

Nog steeds op koers betreffende Uw doelstelling aan het begin van dit seizoen ?

Wij wijken inderdaad niet af van onze doelstelling en gaan voor het hoogste prijs.  Ik kijk geen wedstrijden vooruit…. de eerstvolgende is de belangrijkste. En dat geef ik ook mijn ook ploeg mee. Zolang wij er alles aan hebben gedaan om tot een goed resultaat te komen, hoeven wij ons ook niets te verwijten.

Wat weet U van Uw tegenstander?

VV Partij zal ons niets schenken, hun kracht zit het voornamelijk in de wedstrijdmentaliteit. Zo kan ik wel  11 raspaarden hebben, waar je elke week verwacht, dat ze iets extra’s brengen,  maar tegen een ploeg zoals VV partij kan dit altijd lastig worden, gezien de heenwedstrijd en dewedstrijd van afgelopen week, die ze tegen Vijlen speelden.  We kunnen onze borst na maken! Een mooi affiche voor deze derby!!

Uw verwachting van de wedstrijd van zondag ?

Als wij dat doen, wat wij moeten doen, dan houden wij de punten in Gulpen.  Wij zullen ze met onze eigen middelen moeten gaan bestrijden.  Met ons thuisvoordeel, in de vorm van het kunstgras en supporters, heb ik er veel vertrouwen er in!

Door: Hein Smith