Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Paul van Putten (KVC Oranje), komend weekend spelend tegen Wijnandia!

Hoe kijkt U terug op verloop van de eerste helft van de competitie ?

KVC Oranje, promovendus in de 4e klasse B, heeft de eerste helft van het seizoen 2017-2018 uitstekend gepresteerd. De kracht van het team ligt in de combinatie van jong talent en ervaren spelers. De hechtheid van het team wordt uiteraard versterkt door winstpartijen. Daarnaast  ook het feit dat bijna elke selectiespeler groot is geworden binnen de eigen jeugdafdeling. De jeugdafdeling van KVC Oranje leidt al velen jaren goede spelers op, die op de amateurvelden zijn te bewonderen.

Kijken we naar de ranglijst, dan doen we het met een derde plek erg goed. We prijzen ons gelukkig dat we in de 4e ronde KNVB beker amateurs spelen. Volgende week donderdag 22 februari om 19.30 uur spelen we tegen Minor.

Tevreden over het verloop van de winterstop?
De winterstop is van korte duur. De twee wedstrijden voor de carnaval hebben we positief afgewerkt door te winnen van Zwart Wit en tegen Rood Groen LVC. In de laatste wedstrijd hebben we laten zien dat we als team heel sterk kunnen opereren. De mentale weerbaarheid werd in die wedstrijd op de proef gesteld en met positief resultaat overwonnen.

Nog steeds op koers betreffende Uw doelstelling aan het begin van dit seizoen ?
De doelstelling is zo hoog mogelijk eindigen op de ranglijst. Een periodetitel pakken zou dan de kers op de taart moeten worden. De clubs in de competitie zijn aan elkaar gewaagd. Elke zondag zal het team geconcentreerd en gemotiveerd het veld op moeten stappen om de winst zeker te stellen.

Met welke verwachting ga je zondag beginnen aan de tweede helft van de competitie?
De koploper, Wijnandia, direct na de carnaval te ontmoeten is natuurlijk erg interessant. Zoals  gezegd, hebben we niets te verliezen maar willen we natuurlijk wél aan de doelstelling voldoen.

Wat weet je van je tegenstander?
De statistieken van Wijnandia spreken voor zich. Geen enkel verliespunt na 12 competitiewedstrijden met 38 doelpunten voor en 7 tegen.  Zeer knap resultaat. We zullen ons instellen op een mooie wedstrijd, waarbij we ons spelprincipe handhaven. Onze voetbaltechnische en -tactische aspecten zullen we met passie en  bevlogenheid op het kunstgrasveld van sportpark Bleijerheide ten toon spreiden.

Je verwachting van de wedstrijd van zondag ?
De eerste nederlaag van Wijnandia komt uiteraard steeds dichterbij. Laten wij als KVC Oranje dan maar de spelbreker voor hun zijn en met een overwinning van het veld af gaan. Als voetballiefhebber ben ik uiteraard tevreden met een spectaculaire en attractieve wedstrijd. Hopelijk mogen  we veel toeschouwers begroeten!

 

Door: Hein Smith