Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Ralf de Haas (trainer Sparta ’18), komend weekend spelend tegen Rood Wit Veldhoven!

 

Hoe kijkt U terug op de start van de competitie 2017-2018?

 

Qua punten (8 punten uit 4 wedstrijden) hebben we een prima start . We zijn daar dan ook zeer tevreden over bij Sparta’18.

 

Wat betreft de uitvoering zien we nog wel verbeterpunten.

 

Wat weet U van de tegenstander van aanstaande zondag?

 

Ik ken de tegenstander niet. Als we op de statistieken af moeten gaan, dan zien we dat de ploeg makkelijk doelpunten maakt in de voorgaande 4 wedstrijden. 

 

Wat zijn uw verwachtingen van de wedstrijd?

 

Ik verwacht een spannende wedstrijd tussen 2 ploegen die beide voor de overwinning willen gaan. Hopelijk mogen we zondag veel toeschouwers verwelkomen op sportpark ’t Spansel.

 

Doelstelling voor dit seizoen?

 

De doelstelling voor dit seizoen is om enkele jongens in te passen in het eerste elftal die vanuit de eigen jeugd afkomstig zijn. Voorgaande jaren was de selectie erg klein bij Sparta’18, dit jaar hebben we door de doorstroom van een drietal jonge spelers een bredere selectie, wat meer keus oplevert voor mij als trainer. Dit willen we graag continueren, zodat ook de doorstroom vanuit de jeugd gewaarborgd blijft de komende jaren.

 

Daarnaast bekijken we van wedstrijd tot wedstrijd wat voor ons het maximale resultaat kan zijn en zien we op het einde van het jaar waar we eindigen in de rangschikking. Op het einde van het seizoen (mei 2018) hopen we met het 100 jarig bestaan van de club dat we een leuk en goed seizoen hebben gedraaid.

 

Door: Hein Smith