Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Ramon Meessen (trainer RKVV Voerendaal), komend weekend spelend tegen WDZ!

1. Hoe kijkt U naar verloop van de eerste 8 wedstrijden ?

Ik ben overwegend tevreden over onze eerste negen competitiewedstrijden. Er zit heel veel motivatie, plezier en wilskracht in het elftal, daar hou ik van. We hebben zeven mooie overwinningen geboekt en we proberen onze speelwijze steeds verder door te ontwikkelen en te verbeteren. Toch is het ook enigszins een dubbel gevoel. De verliespartij tegen het sterke Wijnandia was zuur. Hoewel ons spel in de eerste helft minder was, hebben de jongens wel alles gegeven maar zat het uiteindelijk niet mee. Dat kan je altijd een keer overkomen. Het duel tegen KVC Oranje is van een andere orde. Die wedstrijd speelden we erg sterk en creëerden zeer veel kansen. We kunnen onszelf aanrekenen dat we die hebben laten liggen. Wat we ons niet kunnen aanrekenen is de strafschop die we tegen krijgen in blessuretijd. Laat ik daar maar wijselijk over zwijgen.

2. Zit U nog op koers van Uw doelstelling aan begin van het seizoen.

Ja. We willen graag bovenin meespelen en dat doen we op dit moment. Verder bekijken we het echt wedstrijd voor wedstrijd. De competitie is nog lang en er liggen ons nog veel uitdagingen te wachten. 

3. Zondag is een interessant duel , hoe kijkt U hier naar ?

Zondag tegen WDZ is inderdaad een mooi affiche. Ik verwacht een spannende wedstrijd tussen twee ploegen die allebei een goed resultaat willen halen. 

4. Wat weet U van de tegenstander ?

WDZ heeft een prima ploeg, een hecht team met een kwalitatief goede selectie. We zullen ons goed moeten voorbereiden op ze. 

5. Zondag 16.15 uur waarmee bent U tevreden ?

Met een overwinning!

 

Door: Hein Smith