Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Ritch Janssen (trainer SV Nyswiller), komend weekend spelend tegen FC Gulpen!

Hoe kijkt U terug op de eerste periode ?

1e periode Is niet na verwachting. We hebben te maken gehad met een aantal blessures, schorsingen en we hebben ons zelf te kort gedaan door kansen niet te benutten, onnodig hebben we een aantal punten laten liggen!

Bent U nog steeds op koers betreffende de doelstelling voor dit seizoen?

Er wordt hard gewerkt en wij zijn op de goeie weg richting onze doelstelling. De afgelopen wedstrijden zijn na verwachting positief afgesloten. Wij hebben als team afgesproken deze lijn door te trekken. Onze doelstelling is nog steeds eindigen bij de eerste 6!

Zondag de eerste wedstrijd in de tweede periode , wat verwacht U van deze wedstrijd

Betreft een derby uit naar FC Gulpen, Zijn van die wedstrijden die alle kanten op kunnen. 2 ploegen die graag aanvallend willen voetballen, voor de toeschouwer kan het een leuke aantrekkelijke pot voetbal worden.

Wat weet U van Uw tegenstander van aanstaande zondag ?

Gulpen is voor ons bekend, een team met een aantal belangrijke spelers. 

Ons team heeft deze week optimaal getraind en is gemotiveerd voor deze wedstrijd. Aanpassingen zullen nauwelijks plaats vinden, wij zijn voorbereid en spelen vanuit onze eigen kracht.

Zondagmiddag 16.15 uur , einde van de wedstrijd waarmee bent U tevreden ?

Als we spelen na onze mogelijkheden en de kwaliteit als collectief optimaal gebruiken kan het een leuke pot voetbal worden. Belangrijk is dat spelers ook de taken en afspraken uitvoeren. Tevreden zijn we als we de met punt(en) naar huis gaan!

 

Door: Hein Smith