Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Rob Pierik (VV De Leeuw), komend weekend spelend tegen DESM

Hoe kijkt U terug op verloop van de eerste helft van de competitie ?
We mogen tevreden terugkijken naar het verloop van de 1ste helft van de competitie. Natuurlijk wil je altijd meer en kan het beter, maar we moeten ook realistisch zijn. Er zijn 3 spelers die 3e klasse of hoger hebben gespeeld, waardoor een aantal jongens wat tijd nodig hadden om aan het niveau/ tempo te wennen, met name tegen de sterkere ploegen in de competitie.

Tevreden over het verloop van de winterstop?

Het winterprogramma verliep niet naar de tevredenheid en we zijn de competitie gestart met een forse nederlaag tegen de koploper Haelen. Gelukkig hebben we ons hiervan hersteld door thuis met 10 man (na rode kaart) te winnen van Geleen-Zuid. Wat goed is voor het moraal.

Nog steeds op koers betreffende Uw doelstelling aan het begin van dit seizoen ?

Ja doelstelling is in beginsel handhaving na de promotie van vorig seizoen. Dit moet zeker lukken, waarbij we willen inzetten op een plek in de subtop.

Met welke verwachting ga je zondag beginnen aan de tweede helft van de competitie?

We willen de overwinning van voor de carnaval een goed vervolg geven, zodat we ons vastnestelen in de subtop van de ranglijst.  Qua programma moeten we de komende weken punten gaan pakken.

Wat weet je van je tegenstander?

We spelen tegen DESM, wat voor ons een relatief onbekende ploeg is. Kijkend naar de stand op de ranglijst, is te zien dat ze het zwaar hebben dit seizoen.

Je verwachting van de wedstrijd van zondag ?

We zijn verplicht om thuis voor de volle winst te gaan, maar van onderschatting is geen sprake.

Door: Hein Smith