Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Roel Schreurs (trainer VV Panningen), komend weekend spelend tegen RKESV!

 

Vandaag wordt er ook om de eerste prijs van het seizoen gespeeld, hoe kijkt U op het verloop van dit seizoen tot nu toe?

 

Met 16 punten uit 7 wedstrijden en een 2e plaats staan we daar momenteel terecht. Een ongelukkige nederlaag tegen Reuver en een onnodig gelijkspel tegen Bieslo vormen het enige puntverlies tot nu toe. Het onnodige en onterechte gelijkspel tegen Bieslo maakt dus dat we het halen van de eerste periodetitel niet meer zelf in eigen hand hebben en dat is jammer want ik had graag de eerste prijs van het seizoen gepakt.

 

Hoe schat U de kans op het halen van de periodetitel in ?

 

Aangezien we het halen van de eerste periodetitel niet meer zelf in eigen hand hebben en we hierdoor dus afhankelijk zijn van een misstap van koploper Helden, schat ik onze kansen op veel minder als 50% in. Normaal gesproken wint Helden natuurlijk gewoon van de nummer laatst en halen zij de eerste periodetitel binnen. Zeg echter nooit nooit en zeker niet in het voetbal dus wie weet kan GKC voor een stunt zorgen en als wij dan winnen kunnen we alsnog de eerste periode binnen halen.

 

Wat weet U van uw tegenstander van zondag ?

 

We hebben vorig jaar ook 2 keer tegen hun gespeeld en beide wedstrijden eindigde toen in een 2-2 gelijkspel en hierin heeft Ell laten zien goed te kunnen voetballen en het ons erg lastig gemaakt, waardoor ik ook voor komende zondag dus zeker geen makkelijke wedstrijd verwacht. Denk dat wij dit jaar, vooral in de breedte, iets sterker zijn geworden en wellicht dat ons dat deze keer net kan helpen om de drie punten mee terug naar “Kepel” te nemen

 

Uw verwachting van deze wedstrijd?

 

Zoals gezegd een moeizame wedstrijd, waarin twee voetballende ploegen op het scherpst van de snede gaan strijden voor de overwinning, waarbij ik persoonlijk natuurlijk een nipte overwinning voor ons tip.

 

En tot slot , zondag 16.15 uur waarmee bent U tevreden ?

 

Het belangrijkste is dat we zelf de 3 punten pakken en daarmee ben ik dan ook  al zeker zeer tevreden. Mocht dat gelukt zijn en Helden heeft een misstap begaan, zodat wij ook nog de periode binnen hebben kunnen halen is dat natuurlijk nog beter en mooier en zullen we hier zeker een klein feestje van gaan maken.

 

Door: Hein Smith